De vette brawler game PlayStation All-Stars Battle Royale is nog maar net uit, maar spelers ondervinden al enkele irritaties als het gaat om de balans in de game. Deze blijkt nogal ver te zoeken, met in elke match wel een Kratos of Raiden. Tijd voor actie, aldus SuperBot Entertainment.

Tijdens een live interview tussen Omar Kendall van SuperBot en onze concullega’s van DualShockers bleek dat er veel spelers klagen over minstens twee overpowerde personages – Raiden en vooral Kratos. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij SuperBot en Omar gaf daarom ook aan dat de focus voor de volgende title update op de balans van de personages ligt. Naast de twee voorgenoemde personages zal ook Nathan Drake een flinke nerf om zijn oren krijgen.

Door het interview kwamen ook nog wat andere interessante details naar voren. Zo bleek Fat Princess het minst gebruikt te worden (wellicht zal deze een kleine boost krijgen in de volgende update) en natuurlijk is Kratos het lievelingetje. Daarnaast is SuperBot ook bezig met het implementeren van ranked 1v1 matches, wat een goede afwisseling zou zijn in vergelijking met het leuke, maar nogal chaotische ‘Free for All’ concept.

Denk jij dat SuperBot er goed aan doet om zich bezig te houden met de algemene balans tussen de personages of zouden ze zich beter op iets anders kunnen richten?