THQ’s Jason Rubin gaat er werkelijk alles aan doen om de nieuwe Saints Row uit te brengen


Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er een forse verandering rondom THQ gaande is. Op dit moment gaan alle inkomsten direct naar schuldeisers en THQ verkoopt hun aandelen in studio’s en verschillende games, zodat de schuldeisers tevreden gehouden kunnen worden. Dit nieuws kwam gisterenavond nogal als een klap, maar iedereen die vreesde voor het annuleren van een aantal grote games van THQ… maak je geen zorgen.

South Park: The Stick of Truth, Metro: Last Light en Company of Heroes 2 zullen gewoon gaan verschijnen. Een andere game die THQ in ontwikkeling heeft is de nieuwe Saints Row en hier is niet veel duidelijkheid over, maar er is goede hoop. Jason Rubin van THQ heeft middels een tweet aangegeven dat hij er alles aan zal proberen te doen om de nieuwe Saints Row uit te brengen. Wanneer de game precies komt is even afwachten, want een officiële aankondiging is nog niet gedaan.

Hoe het precies met Homefront 2 zal aflopen is ook niet bekend, maar daar hoeven we ons ook niet al te druk over te maken. Crytek CEO Cevat Yerli gaf immers onlangs al aan dat wat er ook met THQ gebeurt, Homefront 2 er gewoon zal komen.

 

Boxshot Saints Row IV

Saints Row IV

Releasedatum:
23-08-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Deep Silver
Ontwikkelaar:
Prijsvraag: Win Saints Row IV: Re-Elected
Gepubliceerd op 27 dec, 2016 om 11:46
Prijsvraag: Win een Saints Row IV: Re-Elected pakket
Gepubliceerd op 31 dec, 2015 om 16:56
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Saints Row IV
Gepubliceerd op 3 jun, 2015 om 15:31
The Stag rijdt in Londen rond met de Armchair-A-Geddon uit Saints Row: Gat out of Hell
Gepubliceerd op 24 jan, 2015 om 16:01
 1.    936 XP
  BosnianBoss's avatar

  Homefront met crytek engine,dat kan nog eens vet worden.

 2.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Time will tell. Wens ze het beste.. Maar dit is wel gedeeltelijk hun eigen schuld. De meeste games die ze daar maken zijn net geen triple A kwaliteit.

  Hoop in ieder geval dat de belangrijkste franchises van THQ niet verkocht worden aan of terecht komen bij een kutontwikkelaar zoals Activision ofzo..

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Hahahaha wat een foto