Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er een forse verandering rondom THQ gaande is. Op dit moment gaan alle inkomsten direct naar schuldeisers en THQ verkoopt hun aandelen in studio’s en verschillende games, zodat de schuldeisers tevreden gehouden kunnen worden. Dit nieuws kwam gisterenavond nogal als een klap, maar iedereen die vreesde voor het annuleren van een aantal grote games van THQ… maak je geen zorgen.

South Park: The Stick of Truth, Metro: Last Light en Company of Heroes 2 zullen gewoon gaan verschijnen. Een andere game die THQ in ontwikkeling heeft is de nieuwe Saints Row en hier is niet veel duidelijkheid over, maar er is goede hoop. Jason Rubin van THQ heeft middels een tweet aangegeven dat hij er alles aan zal proberen te doen om de nieuwe Saints Row uit te brengen. Wanneer de game precies komt is even afwachten, want een officiële aankondiging is nog niet gedaan.

Hoe het precies met Homefront 2 zal aflopen is ook niet bekend, maar daar hoeven we ons ook niet al te druk over te maken. Crytek CEO Cevat Yerli gaf immers onlangs al aan dat wat er ook met THQ gebeurt, Homefront 2 er gewoon zal komen.