Misschien nieuw design voor vriendenlijst PlayStation 3?

Firmware 3.00 is nu al een aardig tijdje te downloaden en de firmware zorgde al voor enkele problemen bij het spelen van games. Namelijk bij de games Uncharted: Drake’s Fortune, UFC: Undisputed 2009. Ook in PlayStation Home zijn er wat problemen sinds de nieuwe firmware-update. Tevens was niet iedereen tevreden met wat Sony gedaan heeft met de friendlist. Namelijk dat er om de namen van je vrienden in je vriendlijst er een grijs kader zit. Een aardig tijdje geleden konden we je melden dat Sony vroeg om feedback van de community. Sony kijkt natuurlijk zorgvuldig en aandachtig naar de reacties van de community en gaat er ook wat mee doen. Zo overweegt Sony om een nieuw design aan je vriendenlijst te geven. Dit omdat niet iedereen blij is met de grijze kaders rondom je vrienden. Dit meldde Sony op het officiële PlayStation Blog. Uiteraard is het nieuwe design niet definitief maar wij houden je ervan op de hoogte. Tot die tijd, houdt PS3-Sense in de gaten!

“The updates to firmware don’t always suit everyone’s tastes, but on the flip side there are those that really like the changes – except maybe the friends list – which we are looking into based on your comments.”

“In fact we are looking at all your concerns raised in these pages and will keep you posted with developments as we always try to do. We really do appreciate the feedback you guys give us, both positive and negative.”

11 reacties

 1.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  ik Ben er al aan gewend xD

 2.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  @DARKSMOKE:

  Ik eerlijk gezehct ook xD

 3.    524 XP
  Glennps3's avatar

  ik hoop dat het veranderd.

 4.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Ben er idd ook aan gewend maar het kan stukken mooier

 5.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Waarom maakt sony het niet mogelijk om via een menu, ons dit zelf in te laten stellen, gewoon een paar verschillende kaders waar je uit kan kiezen, dan hoeft niemand meer te zeuren over dat ze het niet mooi vinden.

 6.    82 XP
  stan-w's avatar

  die eene die door de communitie was gemaakt zou ik wel graag zien maar wel met een doorzichtige 8tergrond

 7.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Ik vindt het wel goed zo, ben al gewend 😉

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het kan idd beter, maar vind het zkr niet storend

 9.    250 XP
  Vikash-Stylin's avatar

  Deze achtergrond is veelste lelijk in vergelijking tot de vorige

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoop het.

 11.    473 XP
  mickje12's avatar

  ik stoor me er niet aan