Firmware 3.00 is nu al een aardig tijdje te downloaden en de firmware zorgde al voor enkele problemen bij het spelen van games. Namelijk bij de games Uncharted: Drake’s Fortune, UFC: Undisputed 2009. Ook in PlayStation Home zijn er wat problemen sinds de nieuwe firmware-update. Tevens was niet iedereen tevreden met wat Sony gedaan heeft met de friendlist. Namelijk dat er om de namen van je vrienden in je vriendlijst er een grijs kader zit. Een aardig tijdje geleden konden we je melden dat Sony vroeg om feedback van de community. Sony kijkt natuurlijk zorgvuldig en aandachtig naar de reacties van de community en gaat er ook wat mee doen. Zo overweegt Sony om een nieuw design aan je vriendenlijst te geven. Dit omdat niet iedereen blij is met de grijze kaders rondom je vrienden. Dit meldde Sony op het officiële PlayStation Blog. Uiteraard is het nieuwe design niet definitief maar wij houden je ervan op de hoogte. Tot die tijd, houdt PS3-Sense in de gaten!

“The updates to firmware don’t always suit everyone’s tastes, but on the flip side there are those that really like the changes – except maybe the friends list – which we are looking into based on your comments.”

“In fact we are looking at all your concerns raised in these pages and will keep you posted with developments as we always try to do. We really do appreciate the feedback you guys give us, both positive and negative.”