Ontvang gratis Kerst goodies voor de Uncharted 3 multiplayer

Nog maar vijf schamele daagjes en dan is het eindelijk weer tijd voor de gezelligste dagen van het jaar, namelijk Kerstmis. In de gamewereld is dat ook zeer zeker te merken, want ontwikkelaars spelen graag op deze jaarlijkse gebeurtenis in met hun games.

Ook Naughty Dog zal speciale Kerst aandacht bieden aan Uncharted 3 die ongeveer een jaar geleden is verschenen. Zo zal er in de multiplayer een t-shirt te verkrijgen zijn met hierop het hoofd van Christopher Balestra, de co-president van Naughty Dog. Tevens is hij gekleed als een elf en staan er Kerststokjes naast zijn hoofd. Ook zal er een helm te verkrijgen in de vorm van een Kerstcadeautje.

Om de gamer nog verder tegemoet te komen, zal er ook een nieuwe map komen die er in mijn ogen wat armetierig uitziet. Al met al zijn alle goodies gratis te verkrijgen in de ‘Tournament Play’ modus sinds 18 december tot 8 januari (de actie is dus al bezig!).

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Ik speel al lang geen uncharted meer en ik ben het waarschijnlijk ook niet van plan (de multiplayer dan) aangezien iedereeb zegt dat nu iedereen overpowered wapensh heeft

 2.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  “”Om de gamer nog verder tegemoet te komen, zal er ook een nieuwe map komen die er in mijn ogen wat armetierig uitziet.””

  Dat zijn block maps gozer. Slecht geinformeerd much?? De meeste zijn f.cking episch. Ze zijn er trouwens al maanden. Dit is al de 8ste block map.

 3. crew Redacteur -    747 XP
  Larssonio's avatar

  @NuckChorris.. ^_^: Ik heb zelf geen Uncharted 3, maar persoonlijk lijken mij zulke maps nou helemaal niks 😉 staat er toch ook bij? 🙂

 4.    109 XP
  Kenney's avatar

  @lilrobbie22: Als iedereen een overpowered wapen heeft maakt dat toch alle wapens weer gelijk qua kracht?

 5. Anoniem -   
  84.31.69.xxx's avatar

  @Kenney: Idd 😛 Ik hoor ook mensen zeggen tijden het spelen van bijvoorbeeld Smash Bros: Marth is OP, ROB is OP, Snake is OP, Pit is OP…enzovoort…

 6.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  @Larssonio:

  “”Ik heb zelf geen Uncharted 3, maar persoonlijk lijken mij zulke maps nou helemaal niks 😉 staat er toch ook bij? :)””

  Helemaal niks betekent niet hetzelfde als armetierig. Zou je wel mogen weten als redacteur.
  Dit is wat het woord armetierig betekent: Zielig, armoedig, pover.

  Mss slim om in het vervolg een ander woord te gebruiken? Want de MP van Uncharted 3 en deze block maps zijn zeker niet armoedig of zielig.

  Leuk dat je ook nog even zegt dat je Uncharted 3 nieteens in je bezit hebt en niet speelt, maar toch heb je een uitgesproken mening over een level in Uncharted 3 die je blijkbaar nog nooit hebt gespeeld.

  Mss slim om in het vervolg de game en level in kwestie eerst te spelen voordat je je mening geeft. ^_^