Gloednieuwe Crysis 3 gameplay vrijgegeven, adembenemende beelden!

Bovenstaande video is zojuist vrijgegeven van Crysis 3, het betreft hier nogal adembenemende beelden. Er wordt een singleplayer stuk getoond die zich afspeelt in ‘The Fields’, een prachtig stukje oerwoud wat zich middenin een stad heeft weten te vestigen.

Wij worden in ieder geval heel warm van deze beelden en kunnen niet wachten om de game zelf te recenseren. Gelukkig duurt het niet lang meer, 21 februari zal de game namelijk in de schappen liggen.

Boxshot Crysis 3

Crysis 3

Releasedatum:
21-02-2013
Genre:
Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
Crysis 3 krijgt een DLC-pack genaamd ‘The Lost Island’, check hier de trailer
Gepubliceerd op 7 jun, 2013 om 11:50
Nieuwe Crysis 3 DLC aangekondigd en verschijnt volgende week
Gepubliceerd op 30 mei, 2013 om 17:35
Nieuwe DLC op komst voor Crysis 3
Gepubliceerd op 27 mei, 2013 om 20:32
Graphics zijn héél erg belangrijk, aldus Crytek
Gepubliceerd op 15 apr, 2013 om 14:31
 1.    949 XP
  Timutz's avatar

  Ziet er zeker goed uit! 🙂

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  het zier er altijd weer heel mooi uit maar de gameplay lijkt me niet echt leuk. Maar misschien dat ik deze toch maar ga halen want hij ziet er wel heel vet uit !

 3. crew Redacteur -    1914 XP
  Faunus's avatar

  Pretty and awesome!

 4.    436 XP
  ScantraxX26's avatar

  Ziet er wel netjes uit, maar ik denk niet dat de uiteindelijke game deze grafische kracht kan dragen op de huidige console. Ben eens benieuwd in februari, want met crysis 2 voelde ik me toch behoorlijk bezeikt, die game was grafisch niet wat beloofd werd. Iedere procent van de PlayStation en x-doos zouden uitgeknepen zijn. En nu met crysis 3, beweert men hetzelfde bij crytek. Eerst zien en dan geloven.

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @ScantraxX26: Jeweet toch dat de trailers met een dikke i7 en GTX580/680 worden gemaakt.

 6.    436 XP
  ScantraxX26's avatar

  Ja daarom juist, ben bang dat dit overhyped gaat worden. Zolang er geen X,O of X,B in beeld staan, dan weet ik alweer genoeg.

 7.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Het is te zien dat dit met een controller is gespeeld, maar welk platform blijft nogal duidelijk. Dit ziet er grafisch gezien niet heel geweldig uit dus het zou best nog wel eens console gameplay kunnen zijn. Kan ook zijn dat het gewoon PC gameplay is met de settings omlaag gegooid om te kunnen recorden natuurlijk, wat me waarschijnlijker lijkt.

 8. Anoniem -   
  84.30.45.xxx's avatar

  daar kan de ns een voorbeeld aan nemen die trein rijdt gewoon met al die bladeren op het spoor

 9.    81 XP
  albatros's avatar

  Die crysis games (en ook far cry 1) zijn altijd leuk totdat er aliens in komen. Ga deze wel kopen als ie in de budgetbak ligt.
  Moet eerst nog far cry 3 uitspelen. Die is pas vet!

 10.    417 XP
  Omer58's avatar

  @da_teamkilla:
  Nee, dit is sowieso PC beeld dat staat vast, want als je naar de textures kijkt zie je dat t teveel detail bevat voor de consoles. Ten tweede hebben ze de graphics niet omlaag gegooid omdat dat de trailer alleen mar lelijker maakt, en dat willen ze natuurlijk niet. Het beeld ziet er niet ZOOOO goed uit want het is youtube, en het is 720 p beeld, ookal is t niet eens zo, youtube haalt de beeldkwaliteit alleen maar omlaag, terwijl ze beweren dat het 720 p of 1080 is, maar dat is t helemaal niet -___-.

 11.    31 XP
  Driver's avatar

  Ik hoop echt dat dit spel zowel grafisch als gameplay goed eruit gaat zien op een console.

 12.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Omer58:
  Nu ik hem nog een keer gekeken heb moet ik je gelijk geven, dit is hoogstwaarschijnlijk PC gameplay. Toch moet ik zeggen dat het er een stuk slechter uitziet dat Crysis 2, maar dat kan zoals je al zegt aan een slecht record-/render formaat en/of de Youtube conversie gelegen hebben. Als dit op max settings gerecord is heeft de maker dat niet bepaald slim aangepakt, er zijn nu namelijk vreselijke framedrops te zien (15-20fps). Ik kijk persoonlijk liever een vid met de AA wat lager dan een semi-slideshow.

 13.    417 XP
  Omer58's avatar

  @da_teamkilla:
  Daar heb je wel gelijk in man, ik begrijp ook niet wrm ze m op 720p hebben gerecord, maarja t is een Turks bedrijf XD

 14.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Omer58:
  Haha true that xD