http://www.psx-sense.nl/images/file/img_508833c648a5e.jpg

Het lijkt erop dat dit de laatste maand is waarin Medal of Honor: Warfighter ondersteund zal gaan worden. Als we de topics bekijken op het forum van Warfighter zien we dat de community managers inmiddels vertrokken zijn en aan de slag gaan met Crysis 3. De community manager geeft ook aan dat dit de laatste week is voor vragen en problemen, daarna is het over.

Dit betekent mogelijk ook dat er geen nieuwe downloadbare content meer komt en dat EA het dus opgeeft met de game. De recensies gaven al aan dat de game om te huilen was, zelf was ik nog redelijk mild in mijn eigen recensie. Wat voor effect het allemaal gaat hebben op de franchise, dat moet nog blijken.

De servers zullen waarschijnlijk wel gewoon eerst voor lange tijd online blijven van Medal of Honor: Warfighter. Investeringen in downloadbare content en community managers, dat lijkt EA niet meer te doen.

This is accurate.

I honestly don’t know what kind of support will exist after we go. The moderators will still be around though, and will be able to get information to the CM.

Until then, if you’ve got issues that need answers, you have me for another week!

Cheers!