Er doken al wat geruchten op over Disney Infinity, een nieuwe Disney game, welke Avalanche Software aan het ontwikkelen zou zijn en het lijkt er nu op dat deze game meer dan een gerucht is! Op Polygon kan je namelijk enkele afbeeldingen terugvinden, waaronder een afbeelding van de game die al op een tablet draait. Ook heeft Polygon inmiddels de eerste beelden van de game mogen zien.

In de game zal je aan de slag kunnen met zo goed als elk Disney of Pixar personage, variërend van Buzz Lightyear tot Captain Jack Sparrow. Elk personage zal ook specifieke zaken bevatten, zoals mounts besturen, terwijl anderen dan weer iets helemaal anders kunnen. Er zouden zo’n 30 vaardigheden zijn, maar welke dit precies zijn is nog niet bekend.

Verder lijkt het er ook op dat Avalanche Software zijn inspiratie bij hun eigen Toy Story 3 game is gaan halen, want de game lijkt gebaseerd te zijn op de Toy Box modus uit Toy Story 3. Je zal dus vrij kunnen rondlopen in een goed voorziene open wereld. Er zou echter ook nog een tweede modus in de game zitten, waarin je wel degelijk missies moet voltooien en een soort van verhaallijn volgt.

Tot slot lijkt het er op dat de game, in tegenstelling tot eerdere geruchten, niet de Skylanders games gaat nabootsen en dus niet met action figures zal werken. Of dit nu een goede zaak is of niet laten we aan jullie over, maar zo wordt het alvast minder duur.Wij zijn alvast erg benieuwd, want tot nu toe is al het bovenstaande nog steeds niet officieel geruchten. Polygon belooft echter dat ze in januari de aan hen gegeven video’s zullen vrijgeven.