Japanse releasedatum Kingdom Hearts 1.5 HD ReMIX vrijgegeven

De Kingdom Hearts 1.5 ReMIX zal op 14 maart in Japan uitkomen, aldus Gematsu. De PlayStation 3 exclusive zal gebundeld zijn met de originele Kingdom Hearts en alle portable spin-offs tussen Kingdom Hearts 1 en 2. Het gaat dus om de spin-offs Chain of Memories voor de Gameboy Advance en 358/2 Days voor de Nintendo DS.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep voor de PSP zit niet in de bundel, omdat de game pas na Kingdom Hearts 2 is uitgekomen. Het zou ons dan ook niet verbazen als er op een gegeven moment ook nog een KH 2.5 zal verschijnen. Er is wel al gehint naar een mogelijke Kingdom Hearts 2 HD door de director van Square Enix, Tetsuya Nomura.

Iedere game wordt op het visuele gebied opgekrikt en er is zelfs een kleine “beloning” voor de degene die de game volledig uitspelen. Helaas is er nog geen woord gerept over een westerse release, maar er wordt verwacht dat die er uiteindelijk wel zal komen. Neem een kijkje op de Japanse website hier.

Boxshot Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX

Releasedatum:
13-09-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  86.92.8.xxx's avatar

  Snel graag 😀

 2.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Hoe sneller hoe beter 😀

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  EPIC, JAPANSE EN ENGELSE VERSIE HALEN, btw het gaat om Re: Chain of Memories

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Hoewel ik al lange tijd hoop op de HD versie van Kingdom Hearts… Kan ik er niets aan doen dat de gedachte van uitmelkerij door mijn hoofd schiet… Waarom niet gewoon in 1 keer uitbrengen?
  Nee, 2 disks uitgeven en 2 keer geld vragen… Beetje jammer dan weer…

  Maar goed, eerst het resultaat maar even afwachten, wellicht is het de dubbele aanschaf wel dubbel en dwars waard… 😉

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Bappie-NL:

  Idd je moet er wel bij realiseren, je zou dan 6 games voor 30/60 krijgen, dus 2 versies lijkt me eigenlijk wel redelijk.