Borderlands 2 is een game die al enkele maanden te verkrijgen is, maar nog steeds hot-topic is onder de gamers. Onlangs won de game enkele prijzen waaronder beste shooter van het jaar 2012, helemaal geweldig natuurlijk voor ontwikkelaar Gearbox.

Omdat de game nog steeds volop gespeeld wordt en er nog meer DLC op de planning staat in de vorm van ‘Sir Hammerlock’s Big Game Hunt’, wil Gearbox nog meer mogelijkheden creëren voor de gamers. Zo heeft Randy Pitchford – de grote baas van Gearbox – via Twitter laten weten dat in totaal 16,75% van de Borderlands 2 spelers één of meerdere characters op niveau 50 heeft zitten.

Pitchford heeft enkele opties overwogen en daarom is de kans groot dat het maximale niveau in 2013 zal worden opgeschroefd en ook zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe moeilijkheidsgraad bijkomen, alles om de gameplay waarde te verhogen! Dit is natuurlijk leuk nieuws voor de die-hard Borderlands gamer, maar wanneer we dit precies mogen verwachten weten we nog niet.

“We are working on a big add-on/expansion for next year with deeper progression, I will share details and timing as we settle in with them.”