Yaiba: Ninja Gaiden Z is geen next-gen game


Enkele maanden terug werd Yaiba: Ninja Gaiden Z aangekondigd en bij de aankondiging ontbrak de vermelding van een platform wat suggereerde dat de game naar de next-gen consoles zou komen. Nu blijkt echter dat de game gewoon in ontwikkeling is voor de huidige generatie, want ontwikkelaar Spark Unlimited is op zoek naar nieuwe medewerkers en in de functieomschrijving staat de bevestiging voor onder andere de PlayStation 3.

Spark Unlimited is op zoek naar een Senior Character Artist en een Senior Designer die beiden aan Yaiba: Ninja Gaiden Z gaan werken dat omschreven staat als een third person slasher met horror elementen voor de PS3 en Xbox 360.

“Spark is looking for an experienced Character Artist to join us in making a breakout hit called “Yaiba: Ninja Gaiden Z”. This is an opportunity for you to have a hand in creating a bold new take on 3rd Person slasher with Horror elements for the Ps3 and Xbox360.”

 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  We zullen zien of dit een goede fighter word :). Ik heb zelf Mortal kombat op me PS Vita en Mortal Kombat VS DC Universe geleend van iemand, en dat zijn ook 2 goede vechters 🙂

 2.    141 XP
  Smilyfox's avatar

  @yannickvanloon:

  er staat nergens dat het voor ps vita komt..

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  @Smilyfox: Dat zeg ik ook niet, ik noemde alleen een Vita en PS3 fighter op die ik heb

 4. Anoniem -   
  84.85.94..xxx's avatar

  er er komt ook een ninja gaiden naar de psvita