Vrachtlading aan nieuwe Heavy Rain screenshots vrijgegeven

We moeten eerlijk zeggen dat het niet bepaald het leukste werk is om zo’n lading aan nieuwe screenshots in te voeren en te publiceren, het kost namelijk nogal wat tijd. Echter zijn de screenshots van Heavy Rain welke vandaag zijn vrijgegeven het werk absoluut waard. Het zijn een 25-tal nieuwe foto’s die we nog niet eerder hebben gezien (ze komen wel wat bekend voor, maar goed). Wat misschien kan betekenen dat er een nieuwe trailer opkomst is zoals eerder ook het geval was.

Enkele scènes die we op de foto’s zien komen natuurlijk al lichtelijk bekend voor, maar dan met andere personages. Dit toont maar weer eens aan hoe uitgebreid het verhaal systeem van de game natuurlijk in elkaar steekt, het is zoals de makers zeggen net een elastiekje. Het bandje is de basis, maar je kunt het uitrekken en gebruiken op elke manier die je zelf wilt. Zodat elke keer door de game spelen anders is.

[nggallery id=175]

6 reacties

 1.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  De eerste paar had ik al gezien gisteren op de FP 😉 Maar dit komt echt heel erg in de buurt van de werkelijkheid van hoe het eruit ziet!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er mooi uit mr ik ben nog niet echt overtuigd.

 3.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ik heb die trailer van gamescom bekeken en die sprak mij echt heel erg aan wist eerst niet zo goed wat ik moest denken van dit spel maar hoe meer ik hoor hoe meer ik het wil

 4.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Deze game is op de release van mij! 😀

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ik zie liever wat filmpjes van deze game, dan word het mij wat meer duidelijker allemaal

 6. Anoniem -   
  83.160.41.160 (Niet geregistreerd)'s avatar

  (matthijs222)
  KIJK HOE GRUWELIJK MOOI!! DAS EGT NIET NORMAAL!!