Eén van de meest geanticipeerde spellen van dit jaar was natuurlijk de nieuwe Call of Duty. Dit jaar was het weer de beurt aan Treyarch om een game neer te zetten en daarom was begin november jongstleden Black Ops 2 een feit.

Ieder jaar opnieuw schaf je de game aan en beschik je over een bepaald aantal maps, waarin jij samen met je vrienden gezellig op kan rondknallen in de multiplayer. Activision zou natuurlijk geen Activision zijn, want eenmalig 60 euro over de toonbank gooien is niet genoeg voor ze. Daarom zal ook Black Ops 2 in de komende maanden weer voorzien gaan worden van DLC die nieuwe maps bevat.

Vandaag is er een foto gelekt waarop we een duidelijk beeld krijgen van wat er ons te wachten staat. Zo gaat de eerste DLC onder de naam Revolution uitkomen en zal deze in totaal vijf nieuwe maps bevatten – waaronder één zombie map – en een bonus wapen. Dit zijn de namen van alle maps even op een rijtje:

  • Hydro
  • Grind
  • Downhill
  • Mirage
  • Zombie map: Die Rise

Deze laatstgenoemde map ‘Die Rise’ doet mij persoonlijk wel heel erg denken aan de CoD 5 map Der Riese, maar of het ook daadwerkelijk die richting op zal gaan komen we gauw genoeg achter zodra Activision meer details bekend maakt. Het bonus wapen die de mensen krijgen bij het aanschaffen van deze DLC is de ‘Peacekeeper SMG’.

Vanuit Activision zelf is er nog geen nieuws naar buiten gekomen omtrent deze nieuwe DLC, maar we horen hoogstwaarschijnlijk binnen enige tijd wel een aankondiging. Ook een bedrag is nog niet duidelijk, maar deze zal vast en zeker weer rond de €15,- liggen.