Sony is wereldwijd op alle grote beurzen trouw vertegenwoordigd en dat betekent dat wij als pers de games op een E3, GamesCom, Tokyo Game Show en meer enige tijd voor de release al kunnen bekijken om zo jullie te kunnen informeren. Sony organiseert echter ook geregeld eigen evenementen en één hiervan is Destination PlayStation. Dit is een driedaags evenement dat gericht is op retailers, dus in dat opzicht is het niet direct heel interessant voor ons.

Desondanks is Destination PlayStation wel de moeite waard om in de gaten te houden, want bij de vorige editie lekten de eerste afbeeldingen van LittleBigPlanet Karting alsook de eerste informatie over God of War: Ascension. Twee games die pas maanden later officieel werden aangekondigd. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat de games die op Destination PlayStation getoond worden niet mogen lekken, maar dat zal ongetwijfeld wel weer gebeuren.

Zodra we iets vernemen over nieuwe games tijdens Destination PlayStation, dan lees je het hier. Het evenement vindt plaats van 25 tot 28 februari.