The Journey Collector´s Edition komt binnenkort naar Europa

We moeten even een half jaar terug in de tijd reizen toen we melding maakten dat Amerikanen The Journey Collector´s Edition konden verwachten. Er was immers een releasedatum vrijgegeven, maar niet voor Europa. Maanden verstreken en de collectie met Journey, Flower, flOw en drie mini-games plus wat bonussen is hier nog steeds niet verschenen. Er zit echter wel vaart in het proces zo blijkt uit een bericht wat PlayStationLifeStyle heeft geplaatst.

Zo zijn de PEGI Ratings voor twee van de mini-games, Grave Digger en Duke War bekend. De derde, Nostril Shot, is nog niet gekeurd, maar dat kan ook niet meer lang duren. Daarbij heeft de ontwikkelaar van al deze games, thatgamecompany, via twee Tweets geplaatst wat duidelijk aangeeft dat het niet meer lang duurt voordat ook wij deze fraaie collectie kunnen aanschaffen, want hieruit blijkt dat de games niet apart te koop zullen zijn, maar gezamenlijk op één disc. Zodra er meer bekend is laten we het weten.

“The games won’t be released separately. They’re too bug-tastic. Rules were bent to allow them to be on the disc. You should think of another reason why these would be rated for Europe.

They won’t be released separately. Rules had to be bent for them to be released on the disc.”

Boxshot Flow

Flower

Releasedatum:
23-03-2007
Genre:
Actie
Uitgever:
Jenova Chen
Ontwikkelaar:
Een reeks uitgestelde “launch” titels krijgen een releasedatum
Gepubliceerd op 3 dec, 2013 om 11:11
PlayStation Store Update US – 15 december
Gepubliceerd op 15 dec, 2010 om 12:51
 1.    7443 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  He he eindelijk….

 2.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  ligt als import al maanden bij nedgame voor 40 euri..veel te duur en de games moet je alsnog installeren op je HDD vanaf de blu ray schijf,dus kun je beter digitaal kopen.

 3.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  laat ze trouwens Okami HD en The Walking Dead van TellTale hier eens op blu ray uitbrengen..

 4.    9 XP
  littlevee's avatar

  Vind de game niet zo goed als men zegt…