Tomb Raider multiplayer bevat team deathmatch en rescue modus


Over twee maanden verschijnt de nieuwe Tomb Raider game eindelijk in de rekken. Je zou dan ook verwachten dat er nu een hele hoop trailers verschijnen om de gamers hun interesse te wekken, maar Eidos gaat een stap verder en kondigde na het verschijnen van geruchten aan dat de game dan toch een multiplayer modus zal bevatten.

Over deze multiplayer modus zijn enkele details gelekt, want erg veel was er nog niet over bekend. Zo blijkt nu dat één van de modi team deathmatch zal zijn. De gamers zullen in de huid van schipbreukelingen of rovers kruipen en het tegen elkaar opnemen. De teams zullen ook wisselen en de winnaar wordt na drie potjes bepaald. Verder deelde men nog mee dat de maps niet te groot zullen zijn.

Een tweede modus heet Rescue en hierin zullen de survivors goed moeten samenwerken en medpacks naar bepaalde locaties moeten brengen. Terwijl ze dit doen, zijn de rovers natuurlijk uit op hun goederen en zullen ze er alles aan doen om deze in handen te krijgen. Een leuke twist in deze modus is dat de survivors aan zogenaamde ‘bleed damage’ lijden, waardoor ze na een tijdje wel erg gemakkelijk neer te maaien zijn.

Of er nog verdere modi zullen zijn is niet duidelijk, maar deze twee klinken alvast erg veelbelovend. Verder zal de multiplayer erg veel speelbare personages bevatten, welke je uitgebreid zal kunnen aanpassen. Elk personage zal over een vuurwapen of boog, een projectiel zoals een granaat en een bijl om te klimmen beschikken. Door xp te verdienen zal je de personages verder kunnen aanpassen, of nieuwe personages vrijspelen.

Boxshot Tomb Raider

Tomb Raider

Releasedatum:
05-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    200 XP
  FBIman66's avatar

  Nicee kan niet wachtenn!! 😀

 2.    531 XP
  monsternon's avatar

  deathmatch cod aaaaaaaaaaaaaaaa moest even

 3.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Het moet serieus de Uncharted kant opgaan met de Multiplayer!

 4.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Netjes, gaat toch een beetje de kant uit van de multiplayer van Uncharted met hier en daar wat veranderingen en aanpassingen. Ik koop de game voor de singeplayer maar een multiplayer is nooit weg natuurlijk. Als de trophys maar niet speciaal nodig zijn voor de multiplayer om platina te kunnen behalen.

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  oehhhhhhhh geil

 6. Anoniem -   
  195.86.39..xxx's avatar

  Jammer…. TR is geen MP game… maar goed dat dacht ik ook van Uncharted en ik zat ernaast…
  Hopeliojk wel de zelfde Tophies als bij Uncharted… dat was doe mee aan een potje Deathmatch en doe mee met een potje co-op… en dat waren de MP-trophies.. maar ik kom nu zeker over als een trophiewhore?

 7.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  @I_Eat_Noobsz: Niet helemaal, je kunt niet als de karakters uit het verhaal spelen, zoals Lara of Roth.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  *gaaaaaaaap*

 9.    352 XP
  Mr Sonic's avatar

  Dat is mooi.