Kinderen krijgen wel meer te horen van hun ouders dat ze wat minder moeten gamen en soms moeten ze zelf ingrijpen om het gamegedrag van hun kinderen wat te matigen. Nu zijn er veel manieren om dit te doen, zoals bijvoorbeeld de gameconsole afnemen of het internet beperken of afsluiten, maar een Chinese vader kwam met een iets drastischere oplossing.

Hij vond dat zijn 23 jarige zoon teveel games speelde en dat dit er mede voor zorgde dat hij geen baan kon volhouden. Hij bedacht dan ook een originele oplossing om zijn zoon te doen stoppen met gamen. Hij heeft namelijk in-game huurmoordenaar ingehuurd om telkens als zijn zoon online kwam deze op te sporen en te vermoorden. Hij hoopte dat zijn zoon de games die hij speelde dan beu zou worden en eindelijk zou gaan werken.

Of het daadwerkelijk gewerkt heeft weten we niet, maar de zoon zou zijn vader geconfronteerd hebben en gezegd hebben dat hij gewoon naar een goede job op zoek is en dat zijn gamegedrag daar niets mee te maken heeft. De vader heeft de hitman al wel teruggeroepen, maar onze voornaamste vraag blijft: waar heeft hij die hitman vandaan gehaald?