Eerste Walking Dead gameplay beelden blijken niet officieel te zijn

Eind vorig jaar toonden we jullie een video waarin The Walking Dead: The Video Game te zien was die in ontwikkeling is bij Activision. Deze trailer gaf een beeld van wat er zoal verwacht kon worden van de game en dat zag er op z’n zachtst gezegd belabberd uit. Is dit dan de zoveelste licentie die Activision gaat verprutsen? Voordat je ja roept, wacht even… De opgedoken trailer blijkt niet officieel te zijn, maar een fan-edit van wat pre-alpha beelden van de game. Dat betekent dat hetgeen we gezien hebben totaal niet representatief is voor de daadwerkelijke game. Hoe de game er dan wel uit komt te zien is even afwachten, want Activision heeft nog geen officiële gameplay vrijgegeven.

Boxshot Walking Dead: Survival Instinct

Walking Dead: Survival Instinct

Releasedatum:
22-03-2013
Genre:
Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  217.122.178..xxx's avatar

  Haha gelukkig XD

 2.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  of dit bericht is damage control van activision na de eerste niet zo positieve reacties..als het spel wordt uitgesteld weet ik genoeg…maar ik hoop dat het waar is,dit ziet er echt TE bagger uit. en ik WIL graag TWD games kopen,maar niet als het er zo uit ziet.

 3.    919 XP
  Floepert's avatar

  pfieuw gelukkig

 4. Anoniem -   
  Mar's avatar

  Damage control. Zou ik ook zeggen dat het fan-made is. Jammer joh.

 5.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  “pre-alpha beelden van de game”

  Heb gehoord dat t vrij recentelijke beelden waren die een week terug aan IGN werd gepresenteerd. Ook al is dit Pre Alpa, verwacht er niet veel van.

 6.    436 XP
  ScantraxX26's avatar

  @rufuzmitchell: Denk het ook inderdaad, wel slim, want als dit daadwerkelijk beelden van tegen het einde van programmeren zijn, dan zal de game zeker uitgesteld worden.

 7.    5446 XP
  7th-son's avatar

  het was getoond aan een interviewer van ign, om hem een idee te geven, meer niet

 8.    352 XP
  Mr Sonic's avatar

  Gelukkig want ze zagen er niet uit.