Een noob maakt een film over Noobz, met een noob resultaat

Wie heeft ondertussen niet genoeg van films over gamers? De vele cliche’s zorgen voor een rampzalig resultaat en vaak is er geen hond die de film wil zien.

Bijna een jaar geleden verscheen de eerste trailer van de film “Noobz” en er werd stiekem gehoopt dat we zo weinig hoorden van de film, omdat ze besloten hadden de film te annuleren. Het tegendeel blijkt waar in dit verhaal, want de film zal vanaf 25 januari in de bioscoop te zien zijn in Amerika. Vier dagen later zal de film al op DVD te verkrijgen zijn, wat een slechte voorbode lijkt…

Toch benieuwd naar wat je verwachten kunt van de film? Check dan de trailer hierboven en laat je comments hieronder achter.

 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik wil een film net als Unbreakable(sorry als foutgespeld). Die liet de voor en nadelen van een gepassioneerde strip-lezer zien en was een goede film.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  *gaaaaaaaaaaaaaap*

 3. crew Redacteur -    747 XP
  Larssonio's avatar

  Ik hou van deze 0-sterren heerlijk over-the-top films xD

 4.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Awesome !! Haha, gameface +10000:D

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Lijkt me wel een grappige film xD

 6. Anoniem -   
  83.82.88..xxx's avatar

  De trailer komt zeker in de top 10 van 2013. Als ik kijk naar die van 2012 op psx-sense.

 7.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  “Wie heeft ondertussen niet genoeg van films over gamers? De vele cliche’s zorgen voor een rampzalig resultaat en vaak is er geen hond die de film wil zien”

  Welkom bij de film wereld, waar dit al jaren gebeurd, met ieder onderwerp. Zie opeens kei veel haat omdat dit ‘gamers belachelijk maakt’, maar iedereen met een gemiddeld IQ weet toch dat dit satire is? Normaal is alles goed, maar ohwee als ‘wij gamers’ gepakt worden.

 8.    195 XP
  sabasNL's avatar

  Dan kijk ik nog liever Video Game High School, goed, leuk, en gewoon gratis http://www.rocketjump.com/channels/vghs-complete-season-1

 9. crew Redacteur -    1914 XP
  Faunus's avatar

  Verstand op nul en dan kijken. Kan best leuk vermaak zijn. :p

 10. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @k1ll1ng5pr33: Nou, het gaat hier meer om het feit dat het gewoon niet pakkend genoeg is in vele opzichten. Ik heb echt veel nodig om een film te willen zien en een directe focus op mijn interesse zou toch wel moeten helpen.. Maar dit doet ’t ‘m niet. 😉

 11.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Larssonio:
  Ik ook 😀

 12. crew Redacteur -    219 XP
  Wallsight's avatar

  @Naam…: Unbreakable was inderdaad subliem. Waar is de tijd dat M. Night Shyamalan nog deftige films afleverde… Hopelijk wordt After Earth wat.

 13.    40 XP
  Schrander's avatar

  Mwa, mwa … oooh Jason “The Clit Commander” Mews zit erin.
  http://www.youtube.com/watch?v=x4-ChcL6Pzo

 14.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  @Sensu: Klopt, daarom kun je t altijd downloaden :p

 15. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @k1ll1ng5pr33: En er tijd aan verspillen? Haha, nee… Zo leuk vind ik films niet. Ik ben echt veel te snel bored als het daarom gaat.