Waar wij je net konden melden dat de artbook van Call of Duty: Modern Warfare 2 is uitgelekt hebben we weer een nieuwtje over de game voor je. Van de game Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn er hartstikke  veel collector’s items welke je kan kopen. Bijvoorbeeld hardware-accessoires van Mad Catz. Of je koopt de special edition van de game namelijk de Prestige Edition, vind je de Prestige Edition wat te duur? Dan koop je de Hardened Edition welke voor €80 euro te koop zal zijn en een artbook van de game bevat, een token om Call of Duty Classic te unlocken en de harde editie van de game. Vind je dat nog steeds te duur? Dan koop je de normale versie van de game welke voor ongeveer €60 in de winkels zal liggen.

Als je een echte die-hard fan ben koop je natuurlijk alles. Nu is er weer een nieuw collector’s item van de game verschenen. Namelijk een standbeeld van Soap MacTavish. Bij de Prestige Edition van de game krijg je al een hoofdsculptuur van Soap MacTavish maar nu krijg je zelfs een standbeeld van de game. Verwacht geen klein standbeeld van enkele centimeters maar dit standbeeld is 30 centimeter als het rechtop staat. Het standbeeld is te koop op Amazon.comvoor een prijs van $79,99. Je kunt hieronder de beelden en details van het standbeeld bekijken.

  • 1/6-scale, 12” tall if standing upright
  • Depicts Modern Warfare veteran Cpt. Soap¿MacTavish of Task Force 141, equipped with custom snow camouflage and weaponry as seen in the mission Cliffhanger from Call of Duty: Modern Warfare 2
  • 3 sets of interchangeable weapons and arms, including: Dual ice-climbing pickaxes (pictured) Dual .45 caliber pistols M14 Enhanced Battle Rifle (affixes to Soap¿s back when not in use)
  • Environmental ice base stores alternate weapons when not in use