Weer een nieuw collector’s item voor Call of Duty: Modern Warfare 2

Waar wij je net konden melden dat de artbook van Call of Duty: Modern Warfare 2 is uitgelekt hebben we weer een nieuwtje over de game voor je. Van de game Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn er hartstikke  veel collector’s items welke je kan kopen. Bijvoorbeeld hardware-accessoires van Mad Catz. Of je koopt de special edition van de game namelijk de Prestige Edition, vind je de Prestige Edition wat te duur? Dan koop je de Hardened Edition welke voor €80 euro te koop zal zijn en een artbook van de game bevat, een token om Call of Duty Classic te unlocken en de harde editie van de game. Vind je dat nog steeds te duur? Dan koop je de normale versie van de game welke voor ongeveer €60 in de winkels zal liggen.

Als je een echte die-hard fan ben koop je natuurlijk alles. Nu is er weer een nieuw collector’s item van de game verschenen. Namelijk een standbeeld van Soap MacTavish. Bij de Prestige Edition van de game krijg je al een hoofdsculptuur van Soap MacTavish maar nu krijg je zelfs een standbeeld van de game. Verwacht geen klein standbeeld van enkele centimeters maar dit standbeeld is 30 centimeter als het rechtop staat. Het standbeeld is te koop op Amazon.comvoor een prijs van $79,99. Je kunt hieronder de beelden en details van het standbeeld bekijken.

 • 1/6-scale, 12” tall if standing upright
 • Depicts Modern Warfare veteran Cpt. Soap¿MacTavish of Task Force 141, equipped with custom snow camouflage and weaponry as seen in the mission Cliffhanger from Call of Duty: Modern Warfare 2
 • 3 sets of interchangeable weapons and arms, including: Dual ice-climbing pickaxes (pictured) Dual .45 caliber pistols M14 Enhanced Battle Rifle (affixes to Soap¿s back when not in use)
 • Environmental ice base stores alternate weapons when not in use

12 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Gruwelijk, maar dan heb ik liever die van ac2 😛

 2.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Ik citeer ”de echte die hards kopen alles” Ben je wel goed bij je koppie? Ik ben geen milionair! xD Ik koop denk ik de 80 euro versie (A)

 3.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  ziet er gruwlijk uit ja 😀

 4. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @bardfielt: nja dan ben je een die-hard maar geen echte die-hard xD ik ben ook die-hard maar heb er geen geld voor xD ben werkloos;P

 5.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Hype is té groot!

 6.    528 XP
  UPD8NL's avatar

  Zoo maar deze is wel nice hoor!

 7.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Ik moet geen popjes, gewoon een oerdegelijke game. Hopelijk focussen ze zich ook nog wat op het maken van de game.

 8.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Dit is wel wat te veel van het goede.

 9. Anoniem -   
  62.163.29.30 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Melkie melkie, 80 euro voor een editie met een artbook en steelcase! Is dat 20 euro extra om te maken?! Ik koop geen MW2 meer, vind activision echt een k*t bedrijf. Eerst tegen Sony zeuren dat ze de Ps3 te duur vinden en dan zelf hun prijs van de game verhogen, stelletje schoften zijn het!!!!!!!

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha wtf is dit nou weer, ze moeten het niet gaan overdrijven hoor

 11.    704 XP
  Boemtje's avatar

  Ze doen ook alles om money te krijgen

 12.    489 XP
  tigertijger's avatar

  uhm ja dus ik vind het leuk om naar te kijken maar van inplaats een beeldje wil ik liever de game fan ben ik wel maar dit is wel ernstig