Eind vorig jaar liet SuperBot Entertainment ons weten dat er downloadbare aan zat te komen voor hun brawler game PlayStation All-Stars Battle Royale. Dat is niet zo gek, want er zijn natuurlijk voldoende PlayStation personages die steeds voor extra variatie in gameplay zorgen. Wat wel gek is, maar daarom niet minder leuk, is dat de DLC de eerste twee weken gratis zou zijn.

Nu zouden we rond deze tijd ook ongeveer te weten komen hoe duur deze (en aankomend) DLC zal gaan worden, maar hierover is nog geen woord gerept. Geen probleem, want een oplettende forum poster van het welbekende NeoGAF merkte op dat via de PlayStation Ultimate Matchup website stond dat je een DLC pack kon winnen van PlayStation All-Stars Battle Royale. Hierbij stond ook dat deze een waarde had van $3, wat dus voor ons hoogstwaarschijnlijk €1,99 gaat zijn.

Er staat ‘DLC Pack’, dus het gaat hier vermoedelijk om meer dan slechts één personage. Onze beste gok is dus twee personages en één stage. In dit geval dus Kat (Gravity Rush) en Emmett (Starhawk) en dan de WipEout stage.