Het verbranden van gewelddadige games in Connecticut gaat niet door


Mensen komen met de vreemdste initiatieven als het gaat om gewelddadige films, maar ook games. Zo planden de Duitsers een evenement om games met een 18+ rating te verbranden en al snel volgden andere groeperingen dit initiatief.

Toch lijken acties als deze niet altijd zo gemakkelijk te organiseren. Vorige week kon je bij ons lezen dat ze in het dorpje Southington, Connecticut hetzelfde van plan waren als in Duitsland, maar gisteren kwam het nieuws dat ze er toch vanaf zagen. The Violent Video Games Return Program werd geannuleerd, omdat het teveel logistieke problemen met zich mee zou brengen.

De deal was, dat wanneer de gewelddadige games op de brandstapel zouden belanden, de ouders een waardebon meekregen ter waarde van $25. Deze deal houdt wel nog stand. Ouders hebben dus niet voor niets een hartig woordje gesproken met hun gameverslaafde kids…

 1.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  Dus van wat ik hier lees, neem ik aan dat het de ouders alleen om het geld gaat :/

 2. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @Mark k.: Dat denk ik eerlijk gezegd niet, aangezien de games meer gekost zouden hebben dan die waardebon van $25 natuurlijk. De desbetreffende gezinnen zouden hier hoe dan ook mee doorgegaan zijn… Hoe vreemd het ook klinkt voor ons.

 3.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Goed voor het milieu om al die plastic enz te verbranden.

 4.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  @Sensu: Uiteindelijk gaat het wel om het geld. Die kids die blijven anders de nieuwste cods kopen wat overigens geld kost en dat willen ze voorkomen.

 5.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  “De deal was, dat wanneer de gewelddadige games op de brandstapel zouden belanden, de ouders een waardebon meekregen ter waarde van $25”

  1) Koop (2dehand) games die je toch niet gaat spelen onder de 25 dollar.
  2) Gooi ze op de stapel.
  3) ???
  4) Profit!

 6. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @k1ll1ng5pr33: Wie weet waar die waardebon voor geldt. Wie weet is het wel een jaarvoorraad goedkoop wc papier. Weet jij veel :p

 7.    7377 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Sensu:

  Ik denk inderdaad dat het niet een waardebon van de gamestop is. Misschien wel en boekenbon ๐Ÿ˜›

 8.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  @Sensu: Maakt t uit? Dat is gewoon pure winst maken ๐Ÿ™‚ Kun je mooi paar maanden gratis je reet afvegen ๐Ÿ˜‰ Maar hoorde dat je dit bijv ook bij een bowlingbaan kon inwisselen. Profit!