Sony komt met LittleBigPlanet 2 Extras Edition


LittleBigPlanet 2 is al een jaar of twee verkrijgbaar en tot op de dag van vandaag blijft Media Molecule de game goed ondersteunen met nieuwe uitbreidingen. Zo werd recent nog het cross-controller pack uitgebracht, waarmee een geheel nieuwe speelstijl werd geïntroduceerd met behulp van de PlayStation Vita. Als je LittleBigPlanet 2 speler bent zit je dus wel goed met de game voor de langere termijn, maar als je nieuwkomer bent, dan is de aankomende ‘nieuwe’ editie wellicht interessant.

Sony komt namelijk in februari met een zogenaamde Extras Edition voor LittleBigPlanet 2 en deze bevat vanzelfsprekend de gehele game en daarnaast ook de nodige DLC, waaronder: bonus kostuums, cross-controller pack en PlayStation Move pack. Deze editie zal €39.95 gaan kosten en de dag van verschijnen is op de 20ste van februari. Naast dit nieuws is ook gelijk de boxart vrijgegeven.

Boxshot LittleBigPlanet 2

LittleBigPlanet 2

Releasedatum:
21-01-2011
Genre:
Educatief
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    8205 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Even snel me oude LB Planet 2 verkopen.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Misschien kopen

 3.    352 XP
  Mr Sonic's avatar

  Leuk als je hem nog niet heb.

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Zo 40 euro, vind ik eigenlijk nogal vrij stevig aan de prijs. Maar goed, eerst maar even afwachten welke download content er eigenlijk precies bij zit. Gaat het om nieuwe content of content wat al eerder is uitgeven?

  Leuk voor nieuwkomers inderdaad.. Niet geen toevoeging voor die-hard Little Big Planet spelers als er feitelijk niets nieuws toe wordt gevoegd.

LittleBigPlanet teasers waren bedoeld voor het DC Comics Level Pack
LittleBigPlanet viert Halloween met The Nightmare Before Christmas Level Kit
Zondag Budgetdag – Games – 29 September
Iedereen kan binnenkort creatief zijn met LittleBigPlanet Hub