Afgelopen jaar hebben wij mogen genieten van de episodische The Walking Dead game afkomstig van Telltale Games. Stuk voor stuk waren de episodes erg sterk en we waren dan ook erg positief. De serie en de game werden en worden wereldwijd met open armen ontvangen en dit jaar komt ook Activision met een game gebaseerd op de comics van Robert Kirkman.

In The Walking Dead: Survival Instinct speel je als Daryl Dixon en probeer je naast te overleven ook jouw broer Merle te vinden. Recent was er wat ophef over de game, want er waren beelden online gezet door iemand wat niet echt geweldige reclame was voor de titel. Het zag er allemaal nog niet af uit en zelfs erg matig, maar later gaf Activision aan dat deze beelden niet representatief waren.

Er is in ieder geval al wel een releasedatum bekend en deze is niet heel ver in de toekomst. Het valt namelijk op 29 maart volgens PlayStation Universe. Toch opvallend snel naar onze mening en wij vragen ons dan ook af of dit wel een goede zet is aangezien de verschenen video´s nog niet echt konden overtuigen, officieel of niet.