In een lollige DmC: Devil May Cry easter-egg wijst Dante zijn oude look af

Toen Capcom twee jaar geleden DmC: Devil May Cry aankondigde waaide er nogal wat stof op en dat kwam voornamelijk omdat het uiterlijk van Dante volledig nieuw was. Dante heeft vier games lang min of meer hetzelfde uiterlijk gehad, maar nu Ninja Theory aan het roer staat ziet Dante er jonger, wat puberaler en vooral veel meer als een kwajongen uit. Tot op de dag van vandaag zijn fans hier niet blij mee. Ondanks dat heeft Capcom het gewoon doorgezet, maar kon het niet laten om er toch een easter-egg over in de game te verwerken. Deze easter egg zul je aantreffen een half uur nadat je de game hebt opgestart. Moet je de game nog gaan spelen, bekijk de video dan niet, je kunt hem niet missen tijdens het spelen.

Boxshot Devil May Cry

Devil May Cry

Releasedatum:
15-03-2019
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

14 reacties

 1.    61 XP
  Gmike's avatar

  Ik ga het spel niet kopen, gewoon vanwege de nieuwe Dante. Ik speelde de demo en ik kon zijn manier van doen gewoon niet uitstaan, best erg..

 2.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  @Gmike: idd. Ik vond de demo ook totaal niks aan ‘en daarbij hielp zijn rotkop mee’.

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Je moet eens weten wat je mist! Hij is echt wel vet. Plus zo geweldig was de oude Dante niet. Pizza eten en vijanden in stukken hakken is meer voor de “teenage” ninja turtles. En in DMC 4 liep ie de halve tijd met een roos in zijn bek. En dat kapsel! Echt japan anime stijl! Als je zo iemand op straat ziet, lach je je pik uit de broek.

 4.    8200 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Naam…:

  Wow wow effe rustig 😛 De nieuwe Dante is cool maar hij is zeker niet cooler dan de oude. Zeker nooit deel 1 en 3 gespeeld. Zoek maar het filmpje op met Cerberus dat is al een reden waarom hij cooler is. Of deze vanaf 8:53 laat zien waarom hij cooler is. http://www.youtube.com/watch?v=OGLZM0ZNmiM Maar dat is eigenlijk wel persoonlijk voor mij 😉 En echt die nieuwe handschoenen zijn echt niet zo cool van die van Ifrit van deel 1 of Beowulf van deel 3 😉 Ik zeg niet dat de nieuwe slecht maar de oude was zeker cooler.

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Oh en mochten mensen toch die corny, cheeky en oude Dante willen spelen. Dat kan! Je unlocked zijn skin op het einde. Plus in het verhaal krijgt hij ook een pluk witte haar. Maar dat heeft een verhaal die ik niet ga spoilen.

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Jawel ik ken ze allemaal. En je hebt gelijk. Deel 1 en 3 zijn vet! Maar ik vind de nieuwe Dante moet echt een kans krijgen. Het oude verhaal was echt too far gone.

 7.    8200 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Naam…:

  Helemaal met je eens alleen bepaalde wapens heb liever richting de oude kant.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Nja, nu je mij aan het denken zet over dat soort dingen. Oké ifrit was zeker vetter! Maar laten we eerlijk zijn. Het verhaal was toch bagger? Verhaal vind ik persoonlijk heel belangrijk. Maar goed de bazen waren zowiezo vetter als de nieuwe.

 9. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  De nieuwe bazen moeten bij een eventuele deel 2 wel echt beter!

 10.    8200 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Naam…:

  We zijn het eens bepaalde dingen zijn beter en andere dingen daar moet aan gewerkt worden. Daar kan ik zeker mee leven met deze conclusie.

 11.    3106 XP
  Patr!ck's avatar

  Kan niet wachten tot ik die kan spelen!

 12.    43 XP
  da_boss's avatar

  @Gmike Ik ga em zo ie zo halen mij maakt niet uit of dante nou wit haar heeft of donker kom op het is DEVIL MAY CRY VETTE ACKTIE

 13.    61 XP
  Gmike's avatar

  @da_boss: Ik ga deze skippen denk ik, ik kan er echt niet aan doen, maar iets aan die nieuwe Dante irriteert me gewoon zo hard. Misschien later nog uit de budget bak halen

 14.    43 XP
  da_boss's avatar

  @GMIKE dan een andere vraag wat vondt jij van de vorige dmc dan dat die andere dumass er in zat dat vondt ik f*ckt up nero was het ofzo

Capcom kondigt Devil May Cry 5 aan
Bekijk hier onze livestream van DmC Devil May Cry: Definitive Edition
Bekijk vanavond onze livestream van DmC Devil May Cry: Definitive Edition
DmC Devil May Cry: Definitive Edition haalt mooie cijfers binnen