Metal Gear Rising: Revengeance verschijnt eind volgende maand en zal een vreemde eend in de bijt zijn binnen het Metal Gear universum. Dat is geen slechte zaak, want Platinum Games is de ontwikkelaar en dat staat veelal voor kwaliteit en ook eerdere speelsessies met de game deden ons erg gunstig stemmen. In deze titel ga je met Raiden aan de slag in een third person hack and slash setting, waarbij je met de vlijmscherpe katana’s van Raiden er op los gaat hakken.

Als je bezitter bent van Zone of the Enders HD dan heb je de demo al even kunnen spelen, aangezien deze werd meegeleverd. Heb je die collectie echter niet in je bezit, maar wil je toch eventjes met de game kennis maken alvorens je deze besluit aan te schaffen zodra hij uitkomt, dan hebben we goed nieuws. GameSpot meldt dat we volgende week een demo mogen verwachten.

De demo zal op 22 januari verschijnen op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar aangezien de 22ste op een dinsdag valt zullen wij de demo in Europa pas op z’n vroegst de 23ste zien. De game zal op 22 februari in de Europese winkels liggen.