Metal Gear Rising: Revengeance demo verschijnt volgende week


Metal Gear Rising: Revengeance verschijnt eind volgende maand en zal een vreemde eend in de bijt zijn binnen het Metal Gear universum. Dat is geen slechte zaak, want Platinum Games is de ontwikkelaar en dat staat veelal voor kwaliteit en ook eerdere speelsessies met de game deden ons erg gunstig stemmen. In deze titel ga je met Raiden aan de slag in een third person hack and slash setting, waarbij je met de vlijmscherpe katana’s van Raiden er op los gaat hakken.

Als je bezitter bent van Zone of the Enders HD dan heb je de demo al even kunnen spelen, aangezien deze werd meegeleverd. Heb je die collectie echter niet in je bezit, maar wil je toch eventjes met de game kennis maken alvorens je deze besluit aan te schaffen zodra hij uitkomt, dan hebben we goed nieuws. GameSpot meldt dat we volgende week een demo mogen verwachten.

De demo zal op 22 januari verschijnen op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar aangezien de 22ste op een dinsdag valt zullen wij de demo in Europa pas op z’n vroegst de 23ste zien. De game zal op 22 februari in de Europese winkels liggen.

Boxshot Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Releasedatum:
22-02-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    503 XP
    Aeristalo's avatar

    Het spel is heeeeeeet!!

  2.    212 XP
    Montrose's avatar

    ben benieuwd!

[Update] Mogelijke Metal Gear Rising 2 teaser getoond door Sony
Japan krijgt in december een Special Edition van Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Rising Blade Wolf DLC nu verkrijgbaar, check hier de launch trailer
DLC Special: Metal Gear Rising: Revengeance – Jetstream Sam