Omerta: City of Gangsters lijkt vooralsnog geen PS3-release te krijgen

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_50f531ac8b486.jpg

Vandaag is het nieuws naar buitengekomen dat de game Omerta: City of Gangsters goud is gegaan, maar er is geen woord gerept over een eventuele PS3-versie. Volgende maand ligt deze  nieuwe strategie game in de winkels en is afkomstig van de ontwikkelaars van Tropico 4. Het gaat hier om een game die gebaseerd is op de text MMORPG Omerta, een algemeen bekend fenomeen.

Deze game speelt zich af tijdens ‘the Prohibition’ in Atlantic City, een tijd waarin alcohol verboden werd door de overheid. Onder andere TV-series als Boardwalk Empire spelen zich af in deze zelfde setting. De game biedt ‘strategic city-conquest’-gameplay met turn-based combat. Het is opvallend dat men ervoor gekozen heeft exclusiviteit voor de Xbox 360 en PC, aangezien het tegenwoordig normaal is dat third-party ontwikkelaars games uitbrengen voor meerdere platformen.

Op 1 februari zal de game in de schappen liggen voor de Xbox 360 en PC, een PS3-versie kan wellicht eventueel later nog verschijnen. Of Kalypso ooit nog zal besluiten de game ook uit te brengen op de PS3, dat is moeilijk te zeggen. Veel fans zullen in ieder geval teleurgesteld zijn aangezien er nog altijd veel hoop was dat de game ook naar de PS3 zou komen, aangezien het ook meerdere keren uitgesteld werd.

Boxshot Omerta: City of Gangsters

Omerta: City of Gangsters

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    8202 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Jammer voor mensen die het willen niet echt mijn ding.

 2. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  MS heeft waarschijnlk met geld gestrooid en de game word weer jammer genoeg uitgesteld.

 3.    307 XP
  LanceVance's avatar

  Memories..

 4.    690 XP
  Esromeron's avatar

  Aaah, Omerta. Lang en veel gespeeld, tot ze het gingen uitmelken. Closed book for me. Donkeys forever! (.nl voor intimi)

 5.    3140 XP
  moes's avatar

  sh*t!