DmC: Devil May Cry krijgt ‘Vergil’s Downfall’ DLC eind februari


Voor wie DmC: Devil May Cry ergens in de afgelopen paar dagen al heeft opgepikt zal het ongetwijfeld opgevallen zijn dat er tijdens de verhaallijn van DmC enorm veel ruimte is voor downloadbare content. In dit geval heeft Capcom daar mooi op ingespeeld door te komen met DLC die zicht focust op Vergil, Dante’s broeder en mede Nephilim.

De content, Vergil’s Downfall genaamd, geeft het harde verhaal van Vergil weer en dit zal je enkele uren extra speelplezier opleveren. Je zult dus niet alleen na het uitspelen van de game met de ‘oude’ Dante kunnen spelen, maar ook met Vergil. Daarnaast zal de DLC in vier verschillende moeilijkheidsgraden speelbaar zijn.

Een exacte datum voor de DLC is nog niet bekend gemaakt, maar wel kregen we te horen dat het om een release aan het einde van februari zou gaan. Vergil’s Downfall zal in de PlayStation Store een prijskaartje dragen van €8.99.

3 reacties

  1.    8210 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Ik dacht hem bij bol.com te krijgen zat er alleen niet bij net als de soundtrack……

  2. crew Redacteur -    2274 XP
    Sensu's avatar

    @Flaming_Kaiser: In het bronbericht staat ook dat die erbij zou moeten zitten, maar dit is op het laatste moment komen de vervallen bij de meeste winkels in de Benelux zover ik weet. Vandaar dat ik het heb weggelaten.. Is wel jammer.

  3.    8210 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @Sensu:

    Eigenlijk even klagen want het vervalt als ik het al besteld heb.