Afgelopen dinsdag lieten we jullie weten dat er onderhoud voor het PlayStation Network aan zat te komen. Het onderhoud zou gemiddeld 12 uur duren en zou beginnen om 17.00 op donderdag 17 januari. Om 05.00 vanochtend zou het onderhoud afgelopen moeten zijn volgens planning.

Velen van jullie hebben inmiddels al gemerkt (en aan ons gemeld) dat de meeste of zelfs alle online functies nog niet naar behoren werken. Dit klopt, want door nog onbekende reden heeft Sony het onderhoud moeten verlengen. Dit zou ten minste 4 uur langer gaan duren, maar aangekomen bij een uur of 10 in de morgen is het PSN nog steeds offline.

Sony geeft aan dat er een update volgt zodra er meer informatie beschikbaar is. Daarover houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

UPDATE:
Via Facebook heeft Sony laten weten dat het onderhoud nog de gehele dag zal aanhouden. Het onderhoud eindigt nu om 19.30 vanavond.

UPDATE 2:
Via Twitter is bekend geworden dat het onderhoud nog iets langer aan zal houden dan eerder aangegeven. De verwachting is dat vanavond rond 23.00 de servers weer online gaan.

UPDATE 3:
Nog een slordige drie kwartier en het is 23.00 wat normaal gezien zou betekenen dat we weer massaal online kunnen gaan spelen. Helaas heeft het noodlot toegeslagen en zal het PlayStation Network nog zeker tot morgenochtend offline blijven. Een reden voor het hele probleem rondom PSN blijft uit. Een specifieke tijd voor het terug online komen is ditmaal niet gegeven.

UPDATE 4:
Via Twitter heeft Sony laten weten dat 4 maal scheepsrechts zou moeten zijn. De servers zouden volgens planning om 11.00 weer terug online gaan.