Nieuwe Tomb Raider zal geen Online of Season Pass krijgen


Maart is de maand van de grote releases van het voorjaar en ook Tomb Raider maakt daar een groot deel van uit. Voor het eerst in de franchise zal de game ook online features bevatten, iets wat sommigen toejuichen en anderen weer enorm tegen de borst stoot.

Het is de laatste tijd heel normaal dat een game in geval van online functies ofwel een Season en/of Online Pass als toevoeging krijgt, maar daar hoef je bij Tomb Raider niet voor te vrezen.

Tevens hoef je niet te rekenen op een demo, aldus Crystal Dynamics’ Karl Stewart die dit via Twitter liet weten. Hij geeft aan dat ze geen gedeelte van het verhaal willen spoilen voor ons en daarom zullen we gewoon de game in zijn geheel moeten spelen.

 

De tweet gaat hier wel over de singleplayer en geeft ook duidelijk een reden aan die slechts betrekking heeft tot de singleplayer – dus geen multiplayer. Wie weet besluit Square Enix de pessimisten over de multiplayer te zijner tijd toch nog over te halen met een multiplayer demo?

Boxshot Tomb Raider

Tomb Raider

Releasedatum:
05-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1. Anoniem -   
  Ullie's avatar

  Tegen het borst? ๐Ÿ™‚

 2. crew Redacteur -    2274 XP
  Sensu's avatar

  @Ullie: Goed opgemerkt, heb het even aangepast.

 3. Anoniem -   
  Pipo's avatar

  Hmmm das apart normaal gesproken worden dat soort opmerking verwijderd

 4. crew Redacteur -    2274 XP
  Sensu's avatar

  @Pipo: Nee, als je steeds onder een andere naam onzin gaat lopen posten of stokerige berichten wil neerzetten mag je dat van mij doen, maar dan verwijder ik ze inderdaad. Hier haal jij (neem ik aan, alle comments hebben namelijk hetzelfde IP maar een andere naam. Slim hoor!) een foutje aan en die verbeter ik. Dat is goede input en een comment waar ik iets aan heb. ๐Ÿ˜‰ Zo mag je doorgaan, dan laat ik je comments wel staan.

 5. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  @Pipo: Anders ga je een discussie met jezelf aan? Schizofreen?

 6.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Ach ik vind het niet zo heel erg, ik ga de game toch puur voor de singleplayer halen en het is leuk dat er een multiplayer inzit maar niet dat ik het veel zou gaan spelen ๐Ÿ˜‰

Alicia Vikander is de nieuwe Lara Croft
Tomb Raider reboot meer dan 8,5 miljoen keer verkocht
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Tomb Raider: Definitive Edition
Review: Tomb Raider: Definitive Edition (PS4) – Wat zijn de verschillen met de PS3 versie?