Wie dacht dat de 30 seconden trailer van vanochtend het enige was dat we te zien kregen van de God of War: Ascension singleplayer heeft het mis. Sony heeft zojuist namelijk via het Amerikaanse PlayStation Blog bekendgemaakt dat we volgende maand een singleplayer demo kunnen verwachten. Details over de demo hebben we nog niet, maar Sony meldt dat we in de komende weken meer zullen horen.

Naast de aankondiging van een demo heeft Sony ook de definitieve inhoud van de Collector’s Edition onthuld. Deze speciale editie bevat de game, een exclusief dynamisch thema en avatarpack, een premium steelbook hoes, de officiële soundtrack, een Kratos figurine van 6″ en dubbele XP bonus van 48 uur voor de multiplayer.

De Collector’s Edition zou oorspronkelijk een grotere figurine krijgen, maar Sony heeft de figurine helaas vijf centimeter kleiner gemaakt. Ook de voorheen aangekondigde DLC pass voor alle toekomstige DLC en het Mythological Heroes multiplayer pack zijn uit deze editie gehaald. De reden hiervoor is niet bekend.