Exclusieve Uncharted 2 footage op aanstaande Gamekings Live III

Zoals jullie misschien al wel weten, is er aanstaande zondag weer een nieuwe Gamekings Live III in Delft. Tijdens dit evenement mogen alle aanwezigen vele previews verwachten van de aanstormende topgames. Zo ook voor de PlayStation 3 en laten wij nu al weten dat we daar iets groots mogen verwachten van een PlayStation 3 exclusive.

Aan het einde van de show geeft Sony namelijk een exclusieve show van Uncharted 2: Among Thieves. Ze zullen beelden laten zien uit verschillende levels. Deze unieke gebeurtenis zal alleen tijdens deze Gamekings Live te bewonderen zijn, dus heb je nog geen kaartje, kijk dan even hier. Want er zijn nog steeds kaarten te koop!

4 reacties

 1. Anoniem -   
  82.173.92.214 (Niet geregistreerd)'s avatar

  als ik de naam Gamekings al hoor krijg ik spontaan olifantenballen, wat een over het paard getilde eikels zijn dat daar. en ze zijn ook vooringenomen wat de PS3 betreft, soms lijkt het wel een Microsoftbastion eerlijk waar. Ik lees dat flutblaadje van hen allang niet meer, ik vind het de Story of de Weekend van alle gamesbladen…waardeloos en vol van onwaarheden en halve waarheden. Die gasten vinden zichzelf heel wat. De waarheid is helaas anders, wat een sukkels zijn die gasten..

 2. Anoniem -   
  62.45.107.19 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ja fuck dat FEYENOORD speelt dan heb wel wat beters te doen

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @62.45.107.19 (Niet geregistreerd): kan me eigenlijk niet voorstellen 😛

  on: ik heb wel wat beters te doen dus ben er niet, kijk wel op sense voor verslag 😉

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik ga niet betalen voor iets wat je gewoon gratis op tv kan zien, ik ben benieuwd naar die nieuwe footage 🙂