Domeinregistratie hint naar een PS4 titel van Quantic Dream

Het gonst de laatste tijd van de geruchten over de nieuwe generatie consoles. Gaat het de PlayStation 4 worden of PlayStation Orbis? Onduidelijkheid nog, maar Quantic Dream heeft wellicht een hint naar de eerste benaming van Sony´s nieuwste console gegeven. Hoewel deze getalenteerde studio momenteel vooral bezig is met Beyond: Two Souls hebben ze in de herfst van vorig jaar een domein laten registreren.

Niet heel gek natuurlijk, maar het domein is singularityps4.com. Als je naar deze pagina gaat zie je dat Quantic Dream hem geregistreerd heeft in november. Een nogal grote hint dat de studio met een next-gen titel bezig is, maar ook dat de volgende console van Sony qua naam dus de PlayStation 4 kan worden. Tevens heeft Quantic Dream voor eerdere games op dezelfde manier de domeinnamen vastgelegd. Zo was er heavyrainps3.com en beyondps3.com.

Of de game ook Singularity gaat heten lijkt ons onwaarschijnlijk, aangezien er een paar jaar geleden al een game verscheen met deze naam. De naam kan overigens bekend voorkomen, want David Cage van Quantic Dream vertelde dat het boek van Ray Kurzweil “The Singularity is Near”, de inspiratie was voor de prachtige Kara tech demo. Misschien zal de game in die stijl zijn, maar dat is voorlopig afwachten.

2 reacties

  1.    3443 XP
    jimke1's avatar

    kijk er naar uit

  2.    4556 XP
    ps3dennis's avatar

    Misschien een game die zich zoals de film A.I ver in de toekomst afspeelt.