PES 2010 vs. FIFA 10: beide demo’s morgen beschikbaar!

De strijd gaat deze week hevig losbarsten: PES 2010 vs. FIFA 10. Waar FIFA 10 al beschikbaar is, is vanaf morgen de PES 2010 demo beschikbaar in de PlayStation Store en natuurlijk zullen je proberen te overtuigen welke footy het beste is: die van EA Sports of van Konami.

Waar wij al eerder de eigenschappen van de demo van FIFA 10 hadden, kan je met de demo van PES 2010 een Exhibition Match spelen met Barcelona F.C., Liverpool F.C., Spanje, Italië, Frankrijk of Duitsland. Je kan de demo tegen een vriend of tegen de computer spelen in een wedstrijd van maximaal vijf minuten.

Welke footy zal dit jaar op nummer één komen? PES 2010 of toch weer FIFA 10? We zullen het pas kunnen beoordelen als beide footy’s uitkomen.

14 reacties

 1.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  Ik ga voor de KING = PES 🙂

 2.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  ik denk fifa. 🙂
  pes heeft me nooit echt kunnen boeien qua besturing, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van wennen.

 3.    4 XP
  wesmouton's avatar

  @Wouter

  Bij mij net het omgkeerde . Als je fifa speelt is het net of je met een bende spastische robotten aan het spelen bent. Banananenschoten die er van alle hoeken invliegen echt wel heel realistisch …………..; notttttttttt om over de graphics maar te zwijgen

  fifa is for boys , pes for men

  ltid

 4. Anoniem -   
  84.104.177.132 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Pes is veel moeilijker dan fifa dus wordt het voor mij pes
  fifa is op legendarisch nog veel te simpel

 5. Anoniem -   
  194.120.45.162 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik ben blij te horen dat de demo morgen al beschikbaar is. De demo van Fifa 10 heeft mij niet weten te overtuigen om over te stappen.

 6.    227 XP
  TA FatihTalha TR's avatar

  Kga voor beiden!:D Dan zal ik pas weten welke ik meer zal spelen.

 7.    214 XP
  redded's avatar

  yoo gaan jullie die nieuwe videos van MW2 nog plaatsen of niet ze zijn al 4uur uit op gametrailers.com

  maar een hint zullen veel mensen blij mee zijn

 8.    220 XP
  salberts93's avatar

  PES moet dit jaar een heel grote verbetering hebbe wil t uberhaupt FIFA 09 verslaan, laat staan FIFA10 want die is gewoonweg fenomenaal

 9.    11 XP
  maurits's avatar

  Wat is het verschil tussen de 2009 en 2010 versies?

 10. Anoniem -   
  77.162.209.33 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @ wesmouton

  Gast… Als er iets wel kunstmatig aanvoelde dan waren het de ‘poppetjes’ van PES 09 wel. Wat een flipperkast was dat, en al helemaal met die geluiden. Gelukkig waren de graphics in PES wel vele malen beter…

 11. Anoniem -   
  62.238.51.44 (Niet geregistreerd)'s avatar

  PES!!!!!!!!!!!! ik las ergens ik geloof op deze site dat pes nu om de 2 jaar een spel gaat uitbrengen (wegens financiële redenen denk ik) ik hoop dan dat ze nu egt een goede game gaan maken, ik steun pes in ieder geval. ik heb de demo van fifa gedownload en het zag er subliem uit, wat ik wel kut vind is het tempo van fifa. ik ben nog niet helemaal overtuigd om over te stappen naar fifa, even afwachten wat de pes demo ons zal brengen.

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ga de demo wel ff downloaden maar mijn keuze staat al vast voor EA Sports! 😀

 13.    250 XP
  Vikash-Stylin's avatar

  Pes is en Pes blijft no1
  Fifa is voor noobz die van simpel houden
  Geef mij maar ultieme voetbal gameplay Pes !

  Fifa = voorzet 2x rondje = omhaal 😀

 14.    6 XP
  Mike Cinerama's avatar

  Ik was jaren lang PES aanhanger, organiseerde (met goed succes) zelf middelgrote toernooien. Vond FIFA helemaal niks. De eerste PES op de next geen consoles werd al een stuk minder en daarna ging het bergafwaarts.

  PES heeft gewoon heel lang stil gestaan en Seabass teerde op de naam die hij had neergezet ten tijde van de PS2. Weinig innovatie.

  Toen kwam Fifa09, moet zeggen ik was flink verbaasd. Het was zeer sterk verbeterd ten opzichte van vorige Fifa delen. Op bepaalde punten moest Fifa PES nog wel voor zich duiden, maar het in het totaal gezien had Fifa nu toch de overhand.

  Heb de Fifa 10 demo nu al een tijdje gespeeld en moet zeggen dat Fifa nu toch wel de puntjes op de spreekwoordelijke i aan het zetten is. Minpunten zijn verbeterd, goede nieuwe innovatieve vernieuwingen.

  Ik ga PES nog wel een kans geven dmv de demo, maar als ik de berichten zo lees in de game pers dan brengt PES te weinig om de opgelopen achterstand goed te maken.

  Ik stond eerst sceptisch tegenover het bericht dat Seabass had gezegd dat ze nog maar 1x in de 2 jaar een PES wilden uitgeven, maar denk toch dat dat het beste is, het geeft ze wat meer tijd om eindelijk dingen goed te verbeteren, met flinke vernieuwingen te komen, het animatiesysteem en grafisch engine te verbeteren. Zodat PES zijn kroon weer terug kan winnen