Crysis 3 bij lancering ook direct in de PlayStation Store beschikbaar


Crysis 3 zal eind volgende week een open beta krijgen die twee weken zal duren, zoals we gisteren lieten weten. Deze beta is nog net voordat de game in de winkels zal belanden tegen het einde van februari en bij navraag door PSLS blijkt dat de game bij de release via twee manieren te bemachtigen valt.

Zo zul je vanzelfsprekend een fysiek exemplaar in de winkel kunnen halen of online bestellen bij één van de vele webwinkels. Daarnaast is het mogelijk om de game op dag van lanceren aan te schaffen als digitaal exemplaar in de PlayStation Store.

Dit heeft EA aangegeven en bevestigd voor Amerika. Voor Europa is het afhankelijk van de release van het fysieke exemplaar, maar naar verwachting zullen wij ook de game digitaal kunnen aanschaffen.

Boxshot Crysis 3

Crysis 3

Releasedatum:
21-02-2013
Genre:
Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    80 XP
  Merlin1201's avatar

  ja en voor een leuke prijs. man dat slaat nergens op in de store duurder dan een schijfje in de winkel.
  Al zetten ze hem 5,- goedkoper dan download ik em wel.

 2. Anoniem -   
  81.164.165..xxx's avatar

  @Merlin1201: Ik zie het anders eigenlijk. De meeste games zijn duurder in de store maar als je de game ziet dan ga je die toch waarschijnlijk bestellen / winkel binnen stappen voor een retail versie. Maar als je alsnog digitaal koopt dan is dat gewoon extra winst voor EA zonder het verliezen van een klant vanwege de prijs. Op Vita is dat minder het geval omdat Sony 5eur lager gaat voor digitaal.

Crysis 3 krijgt een DLC-pack genaamd ‘The Lost Island’, check hier de trailer
Nieuwe Crysis 3 DLC aangekondigd en verschijnt volgende week
Nieuwe DLC op komst voor Crysis 3
Graphics zijn héél erg belangrijk, aldus Crytek