Met veel veranderingen rondom de PlayStation Store de laatste tijd geeft Sony een signaal af te innoveren en hoewel de veranderingen vooral visueel waren kijkt Sony wel continu naar nieuwe features. Zo zijn ze bijvoorbeeld aan het kijken naar een PlayStation Store app. Andere features waar ze naar aan het kijken zijn is automatisch downloaden en dat betekent dat als je via de SEN Store iets aankoopt, je een signaal naar je console of handheld kan sturen, waarna deze de aangekochte content automatisch gaat downloaden.

De status rondom dit onderwerp is ‘stay tuned’ dus binnenkort wellicht meer informatie. Een andere feature waar Sony naar aan het kijken is Paypal in de PlayStation Store. Op dit moment kun je je portemonnee via de PlayStation 3 middels een PSN Card of creditcard opwaarderen. Via de SEN Store kan dit via iDeal en Paypal, maar Paypal (en dus ook iDeal) is in de PlayStation Store niet iets wat tot de mogelijkheden behoort.

Een Paypal (en iDeal?) integratie in de PlayStation Store die je via de PlayStation 3 of Vita benaderd zou erg aangenaam zijn en Sony heeft het liefst deze mogelijkheid zo snel mogelijk gerealiseerd en wellicht hebben we hieromtrent op korte termijn goed nieuws. We wachten het af en zodra we wat horen lees je het hier.