Japanse Resident Evil: Revelations Unveiled Edition bevat een duur horloge

Begin deze week kondigde Capcom Resident Evil: Revelations aan voor de PlayStation 3, XBOX 360, PC en Wii U. Dit spel kan uiteraard niet zonder een speciale editie en Siliconera heeft dan ook de eerste details van de Japanse ‘Unveiled Edition‘.

De Unveiled Edition heeft een prijskaartje van ¥42.000 (ongeveer €340,-) en bevat naast de game een soundtrack CD, een BSAA ID case en een horloge. Er zal ook een editie met alleen het horloge komen die ¥39.900 (ongeveer €250,-) gaat kosten. Heb je helemaal geen interesse in het horloge dan is er ook een editie met alleen de soundtrack en BSAA ID case voor ¥7,940 (ongeveer €65,-).

Voor nu is deze editie alleen aangekondigd voor Japan, maar voor Europa en Amerika zal er ongetwijfeld ook een speciale editie komen. Of de inhoud daarvan hetzelfde zal zijn als de Japanse editie durven we niet te zeggen.

Resident Evil: Revelations is vanaf 24 mei verkrijgbaar voor alle platformen behalve de PlayStation Vita.

Boxshot Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations

Releasedatum:
24-05-2013
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    317 XP
  GanGsterG's avatar

  Prijzen kloppen echt niet je betaald bij de unveiled editie 90 euro voor de BSAA ID case en soundtrack extra, omdat de versie met alleen horloge 250 euro kost.
  Terwijl je bij de normale versie van 65 euro de BSAA ID case plus soundtrack gratis krijgt.

  Dan krijg je het gratis en dan betaal je er 90 euro meer voor.

 2.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ik draag nooit horloges, eigenlijk :3

 3.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Veel te duur! Mij geld gaat deze week op aan een nieuwe PS3 slim zilver 320gb (wilde eigenlijk een witte), omdat ik het niet de moeite vind om een nieuwe voeding te kopen voor een dag 1 console met veel overuren. Ik draag altijd wel een horloge ‘maar deze vind ik veel te duur om op mijn werk te dragen’.

 4. Anoniem -   
  62.195.33..xxx's avatar

  Echt jammer dat de game niet naar de Vita komt, zo’n game heeft de Vita echt nodig denk ik.