We kunnen ons verwachten aan Trophies bij toekomstige DLC voor PlayStation All-Stars Battle Royale. Of beter gezegd, het eerste uitbreidingspakket zal Trophies bevatten. Of nog preciezer uitgedrukt: we weten dat de DLC op zijn minst één Trophy zal bevatten – in dat opzicht is de titel van dit bericht misschien een beetje misleidend.

Sony heeft een update doorgevoerd voor de lijst met Trophies voor PlayStation All-Stars Battle Royale en bijgevolg prijkt onderaan de lijst de kersverse Trophy ‘The Heavenly Goddess’, te behalen door een Level 3 Super uit te voeren met Nariko op de map ‘Fearless’, die in het DLC pakket zit. Meer Trophies zijn er niet aan de uitbreiding verbonden.

Of zijn in ieder geval nog niet bekend gemaakt. Want, laat ons wel wezen, het zou een beetje jammer zijn om geen trofeeën te voorzien voor het spelen met de gloednieuwe personages Kat en Emmett, die eveneens aan het eerste DLC pakket verbonden zijn. Hopelijk wordt de lijst dus in de nabije toekomst nog verder uitgebreid.