Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 krijgt een demo

Games gebaseerd op grote franchises hebben wel eens de neiging om een verkeerde weg in te slaan. De Naruto Shippuden games weten zich toch keer op keer weer te bewijzen door fantastische visuals en vloeiende animaties te geven bovenop een uitgebreide singleplayer en multiplayer. Elk deel in de franchise brengt weer iets nieuws met zich mee.

Met Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 gaan Namco Bandai en CyberConnect2 voor de vierde keer een game uitbrengen binnen de Storm serie. Dit keer zal je onder andere meer invloed hebben op hoe het verhaal loopt in de singleplayer en zullen er natuurlijk weer genoeg nieuwe personages zijn waar je elkaar mee te lijf kunt gaan. De game staat gepland voor een release op 8 maart.

Tot die tijd zullen de echte fans met een demo aan de slag kunnen. Deze demo zal uitkomen op 19 februari. Klein minpuntje is dat hij voor als nog alleen gepland staat om in de Japanse PS Store gereleased te worden. Of de demo ook naar de Europese en Amerikaanse PS Store zal komen is nog even afwachten. De voorgaande Naruto games zijn wel voorzien van een westerde demo release dus we kunnen er wel van uit gaan dat de demo uiteindelijk ook bij ons speelbaar zou moeten zijn. Wij houden jullie op de hoogte.

Boxshot Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Releasedatum:
08-03-2013
Genre:
Vechten
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Wat maakt uit dat ie eerst voor Japan uitkomt Heb toch extra account Japan naast Europa account

 2.    212 XP
  Montrose's avatar

  nice.

 3.    482 XP
  Flow's avatar

  @Naam…: Dat is wel handig voor jou dan, maar voor de andere die geen Japans account hebben is het goed om te weten dat de demo nog niet aangekondigd is voor de andere Stores. Anders gaan ze er misschien onnodig naar zoeken 😉

 4.    219 XP
  jiang153's avatar

  zeker nice ben altijd in voor een potje naruto!

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Flow:
  Misschien even 5 minuten aan een acc maken besteden?

 6.    482 XP
  Flow's avatar

  @Naam…: Tjah, niet iedereen wil de tijd erin steken en daar moeten wij ook rekening mee hadden. Dan als nog is het gewoon feit om te melden dat de demo voor als nog alleen in de Japanse PS Store komt.

 7. Anoniem -   
  217.100.181.xxx's avatar

  nou ik heb ook een japans acount is neit moeilijk om te maken gwn ff een screenshotje erbij houden wat wat is en je bent zo klaar 🙂