Games gebaseerd op grote franchises hebben wel eens de neiging om een verkeerde weg in te slaan. De Naruto Shippuden games weten zich toch keer op keer weer te bewijzen door fantastische visuals en vloeiende animaties te geven bovenop een uitgebreide singleplayer en multiplayer. Elk deel in de franchise brengt weer iets nieuws met zich mee.

Met Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 gaan Namco Bandai en CyberConnect2 voor de vierde keer een game uitbrengen binnen de Storm serie. Dit keer zal je onder andere meer invloed hebben op hoe het verhaal loopt in de singleplayer en zullen er natuurlijk weer genoeg nieuwe personages zijn waar je elkaar mee te lijf kunt gaan. De game staat gepland voor een release op 8 maart.

Tot die tijd zullen de echte fans met een demo aan de slag kunnen. Deze demo zal uitkomen op 19 februari. Klein minpuntje is dat hij voor als nog alleen gepland staat om in de Japanse PS Store gereleased te worden. Of de demo ook naar de Europese en Amerikaanse PS Store zal komen is nog even afwachten. De voorgaande Naruto games zijn wel voorzien van een westerde demo release dus we kunnen er wel van uit gaan dat de demo uiteindelijk ook bij ons speelbaar zou moeten zijn. Wij houden jullie op de hoogte.