Aanschouw alle zwaarden van Raiden in nieuwe trailer MGR: Revengeance

De meeste van jullie zullen onderhand al wel aan de slag zijn gegaan met de demo die in de PS Store te downloaden is van de nieuwste Metal Gear game. Metal Gear Rising: Revengeance kreeg een hoop kritiek van fans en critici. Het lag gamers gewoon nieuwe helemaal lekker dat Raiden wederom het hoofdpersonage van een Metal Gear game was. Wij moeten toch toegeven dat de game tot nu toe een hele goede indruk heeft achtergelaten. Dit komt mede doordat de game in de handen is van Platinum Games, een ontwikkelaar die weet hoe ze een fantastische hack ’n slash game in elkaar moeten zetten.

Met de release van de game die steeds dichterbij kruipt beginnen bij ons de duimen weer te jeuken om wat cyborgs door midden te hakken met Raiden zijn authentieke Blade mode. In de nieuwe trailer van de game zien we dat Raiden meer dan alleen zijn standaard zwaard tot zijn beschikking zal krijgen. Zo zal hij onder andere met een machete en een zwaard dat makkelijker door pantser heen snijd aan de haal mogen gaan. Metal Gear Rising: Revengeance zal verkrijgbaar zijn vanaf 19 februari.

Boxshot Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Releasedatum:
22-02-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1.    919 XP
  Floepert's avatar

  Ik zit hier echt met een druipende tong mezelf in te houden mezelf niet over te halen om deze game te halen. Ik wacht even op de volgende hack ’n slash title. God of war ascension!! In februari haal ik al crysis 3.

 2.    164 XP
  O-Ren Ishii's avatar

  Pure gekke Japanse hypershit, love it!

  Ik ga niks kopen dit jaar. Behalve Reavenge, Grand Theft Auto V en natuurlijk Battlefield 4.