Nieuwe gameplaybeelden van Call of Duty: Modern Warfare 2

Dit najaar wordt een topnajaar qua games voor vrijwel bijna fans van elk game-genre. Zo kunnen de First Person Shooter-fans aan de slag met Operation Flashpoint: Dragon Rising en natuurlijk Call of Duty: Modern Warfare 2. De fans van het RPG-genre kunnen aan de slag met Dragon Age: Origins. De race-fans daarentegen zullen verwend worden met games zoals Need for Speed: Shift, Colin McRae DiRT 2, Blur en laten we hopen dat Gran Turismo 5 nog dit jaar komt. Nu kunnen we je blij maken met nieuwe gameplay-beelden van één van de toptitels dit najaar, namelijk Call of Duty: Modern Warfare 2. Het level in de video zal je vast en zeker wel bekend voor komen want het level wat gespeeld wordt is het level welke voorkwam in een eerdere gameplay video van Call of Duty: Modern Warfare 2. Tevens zien we nog wat nieuwe perks als je goed oplet, waaronder ‘Marathon’ en ‘Lightweight’. Wat de perk Marathon inhoudt weten we niet helemaal maar het lijkt nogal logisch dat je dan langer kan sprinten. Wacht niet langer en kijk de video hieronder!

11 reacties

 1.    440 XP
  Sammerd's avatar

  Gruwelijk!

 2.    214 XP
  redded's avatar

  He he eindelijk

 3.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  Kan niet meer wachten !

 4. Anoniem -   
  81.206.167.154 (Niet geregistreerd)'s avatar

  mwah, niet echt heel indrukwekkend, hij gebruikt de cod 4 engine, dus het zal er niet veel beter uitzien.. en ja dat met die raket is ook een beetje gimmicky.. ook voorderest is combat gewoon hetzelfde geen vernieuwingen.

 5. Anoniem -   
  82.174.251.136 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Snap niks wat er zo gruwelijk eraan is?
  Nadat ik met Killzone 2 heb gespeeld, en dan zie ik deze game val me toch echt VIES!!!! tegen, wat een achteruit gang zeg qua design/visueel en grafische aspecten. Maar goed, deze game moest op de engine van Killzone 2 lopen, dan kan je zeggen GRUWLIJK!!!!! je gaat toch niet gruwelijk zeggen voor een downgrade?

  COD 4 was mooi game, maar deze is echt over hype zooi.

 6.    49 XP
  vinni-boy's avatar

  Damn, ik kan echt niet meer wachten!

 7.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  NICE!!!! echt waar

 8.    116 XP
  BhNavyseal's avatar

  Erg indrukwekkend!

 9.    190 XP
  technizo's avatar

  te bruut voor woorden, ik wil em hebben

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @81.206.167.154 (Niet geregistreerd): het filmpje is van kwaliteit ook wat minder. op hd tv ziet dit er natuurlijk veel beter uit

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik zie zoveel nieuwe dingen echt te vet gewoon :O