Ga als een aap te keer in nieuwe DLC voor Sleeping Dogs

Sleeping Dogs was een redelijk onverwachte topper die heel veel gamers heel erg blij maakte. Het wachten op GTA V zal nog wel heel eventjes duren, maar Sleeping Dogs was een fijne game in hetzelfde genre met toch een geheel nieuwe vibe. Square Enix heeft Sleeping Dogs al met meerdere DLC packs ondersteunt waarvan de grootste de Halloween missie pack was.

Voor de volgende cosmetische DLC pack liet Square Enix de fans kiezen uit twee thema’s. Beide packs bevatte een buff, uniek wapen en een voertuig. De eerste keuze is gebaseerd op Journey to the West, hetzelfde volksverhaal waar Enslaved op gebaseerd is. Deze pack bevat de Sun WuKong Monkey skin samen met een magische staff, 50% melee buff en een unieke motor die op wolken rijdt. De andere pack is een brandweer thema met een firefighters’ outfit, onbreekbare bijl, schade verminderende buff en een brandweerauto.

Door naar de screenshots hieronder te kijken zul je zelf wel kunnen zien welk thema heeft gewonnen. Deze premium add-on pack zal samen met The Movie Master Pack binnenkort in de PS Store te koop zijn. In de Amerikaanse PS Store zal hij morgen al te krijgen zijn voor een prijs van $1.99. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze prijs zich vertalen naar €1.99.

Boxshot Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Releasedatum:
17-08-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Ben benieuwd wanneer die vecht toernooi DLC “The Zodiac Tournament Pack”. komt, waar ook nieuwe trophies bij zitten. Ga geen geld uitgeven aan een paar domme outfits.

 2.    87 XP
  mrwhoopy's avatar

  @NuckChorris, De DLC The Zodiac Tournament Pack,
  is al een tijdje uit, wanneer deze precies is uitgekomen weet ik niet meer, maar ik heb hem al uit gespeeld 😛

 3.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  @mrwhoopy:

  Thanx voor de info. Dacht dat dat vecht toernooi nog moest komen. Jammer dat er geen nieuwe trophies zijn toegevoegd voor deze DLC.

 4.    919 XP
  Floepert's avatar

  Nope thank you. Heb trouwens wel plezier beleefd aan sleeping dogs! gewjeldige game. Maar na het tijdje heb je het wel gezien..

Verfilming van Sleeping Dogs is nog altijd in ontwikkeling
Sleeping Dogs wordt verfilmd door Fast & Furious producer Neal Moritz
Sleeping Dogs ontwikkelaar United Front Games sluit haar deuren
Sleeping Dogs Definitive Edition voor slechts €11,99 in de PlayStation Store