Prince of Persia franchise heeft momenteel een pauze


Het laatste deel in de Prince of Persia franchise is Forgotten Sands en de release van deze game ligt al een geruime tijd achter ons. Sinds de release van die game hebben we eigenlijk niets meer vernomen omtrent nieuwe delen en het blijkt nu dat dit niet zo verwonderlijk is. De franchise heeft momenteel namelijk een pauze, zo geeft Ubisoft aan tegenover IGN.

Moeten we ons zorgen maken? Nee hoor, dit is niet de eerste keer dat Ubisoft een bekende franchise van een tijdelijk break voorziet. Rainbow Six is hier een goed voorbeeld van, want Rainbow Six: Vegas 2 is de laatste game in die franchise en dat is nu ook al enkele jaren geleden dat die game uitkwam. Wel is er een vervolg in de maak onder de naam Rainbow Six: Patriots, welke een jaar terug werd aangekondigd na jaren van stilte.

Ubisoft is overigens ook niet bang om Prince of Persia fans te verliezen door de lange tijd van stilte, want ze zijn ervan overtuigd dat ze een nieuwe manier zullen vinden in de toekomst om de fans te entertainen. Als laatste, de Prince of Persia franchise is net zo belangrijk als iedere andere franchise van Ubisoft en zodra ze weer wat te tonen hebben, zullen ze het tonen.

 1. Anoniem -   
  83.80.172..xxx's avatar

  beter dat ze even wachten en dan iets awesomes maken, dan dat ze elk jaar hetzelfde doen *COD*

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik wil graag jullie mening… Wat was de beste Pop en vonden jullie the forgotten sands ook een flop en wrm. Ik omdt het geen slowmo had en de combatsystem van 2 en 3 weggegooit had.

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Nou ik ben er ook niet rouwig om dat er een pauze ingelast wordt. Het laatste deel vond ik saai, voorspelbaar… Ik denk niet eens dat ik naar een volgend deel uitkijk… Ik heb het zo langzamerhand wel gehad met Prince Of Persia…

 4.    488 XP
  tigertijger's avatar

  heb nog the pfp trilogy nice games alleen deel 2 en 3 worden op een gegeven moment wel een drag van moet ik alweer dit doen :S vond die nieuwe soort prince for percia wel goed gelukt die met die gekleurde hoofd doeken en dat het licht verdwijnt etc