Releasedatum The Walking Dead: Surivival Instinct met een week vervroegd


De game-industrie staat er om bekend om nieuwe producties uit te stellen. Soms gaat het om enkele weken of maanden, maar het kan ook voorkomen dat games een jaar vooruitgeschoven worden. Dit kan allerlei oorzaken hebben en in veel gevallen is het uiteindelijke doel een betere kwaliteit, dus hoe vervelend uitstel ook is, in veel gevallen heeft het een positieve insteek.

Het vervroegen van de releasedatum is echter iets wat een unicum is en hooguit één tot een paar keer per jaar voorkomt. The Walking Dead: Survival Instinct kreeg onlangs een datum en dit was 29 maart aanstaande. Nu blijkt de game eerder uit te komen. De nieuwe releasedatum is 22 maart 2013, we kunnen dus een weekje eerder op zombies gaan knallen.

Boxshot Walking Dead: Survival Instinct

Walking Dead: Survival Instinct

Releasedatum:
22-03-2013
Genre:
Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1.    200 XP
  FBIman66's avatar

  Can’t wait!!
  Jammer dat er nog steeds geen gameplay trailer is :l

 2.    594 XP
  The_ghostmen's avatar

  een activision game die eerder uitkomt als verwacht wha nie te vertrouwen denk ik maar wacht wel eerst op jullie review

 3. crew Redacteur -    1908 XP
  Faunus's avatar

  Dit gaat een ramp van een game worden. Niet omdat Terminal Reality een slechte dev is, maar omdat Activision het wilt rushen.

  Ik zag een presentatie terug in augustus en toen konden ze nog niet eens gameplay tonen. Alleen maar concepten en wat matige screens. Kan nooit dat de game nu een halfjaar later verschijnt en helemaal af is.

  Als ik jullie was zou ik de reviews afwachten…

 4.    594 XP
  The_ghostmen's avatar

  @Faunus: klopt net als black ops declasified die had zes maanden ontwikkelingstijd maar denk dat activision moet denk ik opschieten van AMC omdat het tweede gedeelte van seizoen 3 in America 10 februari begint en denk daarbij dat amc tijdens die periode game wil lanceren of die nou goed is of niet

 5.    949 XP
  Timutz's avatar

  @Faunus:

  Helemaal mee eens kan niet goed zijn als ze binnen zo’n korte tijd een fatsoenlijke game afleveren.. ik wacht idd de reviews even af

 6. crew Redacteur -    726 XP
  taart0001's avatar

  Hmmm… ik ben nu niet echt bijster enthousiast over deze game… we gaan het wel zien!

 7.    7300 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Faunus:

  Bedankt voor de waarschuwing. En ik heb eigenlijk al geen vertrouwen in Activision. Dus als dit waardeloos word dan geef ik het op. COD blijft elk jaar een zeer matige upgrade.