Van Ratchet & Clank: QForce voor de Vita ontbreekt elk spoor

Ratchet & Clank: QForce verscheen eind vorig jaar op de PlayStation 3 en de bedoeling was dat de game gelijktijdig voor de PlayStation Vita zou verschijnen. Dit was helaas niet haalbaar en de game voor de handheld werd uitgesteld naar eind januari. Deze week had de game moeten verschijnen, maar merkwaardig genoeg ontbreekt ieder spoor van Ratchet & Clank: QForce voor de PlayStation Vita.

Wat het nog wat mysterieuzer maakt is dat Sony enige tijd terug via Twitter aangaf dat de game op 29 januari zou gaan verschijnen, maar deze tweet is inmiddels weggehaald. Doordat de game bij de PlayStation Store update ontbrak gingen mensen erom vragen en Morgan Haro van het PlayStation Blog zou er even induiken. Kort daarop kwam hij met het bericht dat ze naar de ‘timeline’ van de game zouden gaan kijken, maar tot op heden is het stil.

Insomniac heeft verder niets met de game te maken, maar gaf wel aan dat de eerder aangegeven releasedatum een fout was ondanks dat januari als releasemaand wel correct was. De ontwikkelaar van de game is Tin Giant, maar zij blijven stil. Ook Sony is tot op heden stil en dat is wat vreemd, aangezien Sony in dit soort gevallen veelal wel duidelijk is of duidelijkheid verschaft.

Het is dus even afwachten hoe het er met de game voor staat. Zodra we wat horen lees je het hier.

Boxshot Ratchet and Clank: QForce

Ratchet and Clank: QForce

Releasedatum:
28-11-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    595 XP
  The_ghostmen's avatar

  dat van netflix komt niet door sony daar mag je bij buma stemra / brein aankloppen die willen geld zien voor het tonen van tv series films en muziek per keer die voor werk waar ze niets voor hoeven te doen.
  als die er niet waren geweest hadden we hier allang netflix gehad

 2. Anoniem -   
  217.121.183.xxx's avatar

  oke maar toch hoop dat er snel keer einde aan komt met deze onzin omdat ik wel keer paar goede diensten wel zie zitten in nederland omdat het keer tijd werd en ook met video games en andere dingen kunnen gewoon beter geregend worden. door sony zelf en nederlands kabinet meer vrijheid geven om zo meer diensten in nederland te krijgen om zo de achter stand kleine te maken en niet groter wat nu al eigenlijk al is.

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Als je qforce hebt, op de PS3 en je gaat naar discvoordelen, dan staat de releasedatum in de store op 06-02-2013 van de vita versie, dus ik denk volgende week dan ofzow..

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  http://i50.tinypic.com/34xlt03.jpg

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  R&C zou zeker weten een van de games zijn die ik op m’n vita zou willen hebben, als ik er een had. :p