De PS3 versie van Kingdom Under Fire 2 is cross platform speelbaar met PC


Het cross platform spelen is al enige tijd een veel gewilde functie die helaas vaak wordt genegeerd of bewust wordt overgeslagen wanneer een game in ontwikkeling is. Na Portal 2 is cross platform slechts mogelijk geweest tussen platformen van eenzelfde ontwikkelaar, bijvoorbeeld de PlayStation 3 en de Vita. Binnenkort komt er een nieuwe game uit waarbij die mogelijkheid (cross platform met PC) wel bestaat, namelijk Kingom Under Fire 2.

Via een video waarin een medewerker van ontwikkelaar Blueside wil laten zien hoe de PlayStation 3 versie van Kingdom Under Fire 2 eruit ziet, nam hij ook de cross platform optie in de mond. Spelers van beide platformen zullen de mogelijkheid hebben de game in coöp te spelen. Daarnaast liet hij ook weten dat er voor de PS3 een demo onderweg is die nog vóór de officiële release van de game te downloaden zal zijn.

Als dit je interesse gewekt heeft, bekijk dan zeker de onderstaande video. Houd er wel rekening mee dat het hoofdplatform voor ontwikkeling de PC is en de PlayStation 3 versie slechts een port betreft.

Boxshot Kingdom Under Fire II

Kingdom Under Fire II

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Hangame
Ontwikkelaar:
Kingdom Under Fire II krijgt nieuwe trailer en gameplay video
Gepubliceerd op 3 aug, 2015 om 10:14
Kingdom Under Fire II krijgt nieuwe trailer en gameplay video
Gepubliceerd op 22 sep, 2014 om 18:49
Kingdom Under Fire II Extended Battle Trailer voor de PS4 vrijgegeven
Gepubliceerd op 24 jun, 2014 om 10:40
Kingdom Under Fire II is op de PS4 mooier dan op de PC
Gepubliceerd op 8 apr, 2014 om 12:45
 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Dus eigenlijk wanneer je via je PS3 online speelt, kun je ook spelen met PC gamers?

 2. Anoniem -   
  84.106.103..xxx's avatar

  Ja, maar wat je vaak ziet met cross platform games (Portal 2 bijv) is dat er gewoon duidelijk een verschil is tussen de PC en console gamers en dat het gewoon niet zo goed samengaat. Pc elitisten willen dan ook niet spelen met console gamers. We zullen zien of dat bij deze game beter is.

 3.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  @yannickvanloon:

  Ja , net zoals bij Final Fantasy XI waar je met PS2 , 360 en PC mensen kon spelen. Dit moeten ze vaker doen 😀

 4.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Als je met random mensen speelt moet ik je gelijk geven. Portal 2 met Steam friends spelen terwijl ik zelf op de ps3 zat vond ik daarentegen geweldig ^_^

  Het mooie was dat ik zowel de PC als PS3 versie tot mijn beschikking had. Aangezien een van mijn vrienden een beest van een gaming PC heeft moest hij steeds een paar minuten wachten tot ik klaar was met laden, wanneer ik vanaf de PC speelde. Toen ik op de PS3 ging waren de rollen echter omgedraaid. :3

 5. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  Ik denk dat dat bij een RPG wel meevalt. Bij Portal 2 was schieten heel belangrijk en dan gaat dat inderdaad beter op de PC.