Nieuwe screenshots, trailer en info over Tearaway

De PS Vita begint langzaam op gang te komen en zoals meestal bij Sony’s consoles is geduld een schone zaak. Eerder deze week kregen we al een hele hoop nieuwe informatie over Killzone voor de PS Vita. Nu kunnen we jullie meer vertellen over de unieke PS Vita game Tearaway, van de makers van LittleBigPlanet. Dat Media Molecule achter deze game zit mag duidelijk zijn door de unieke grafische stijl die de game heeft.

Op de officiële PlayStation Blog heeft Sony flink wat nieuw materiaal vrijgegeven van de game. Hierboven valt een nieuwe trailer te zien en hieronder wat nieuwe screenshots. Naast dit beeldmateriaal is er ook wat nieuwe informatie over de game in de vorm van personages die je kunt kiezen om je te vergezellen in je reis door de wereld van Tearaway. Je zult namelijk tussen twee ‘messengers’ kunnen kiezen aan het begin van de game. De ene draagt de naam Iota en de andere Atoi. Ook zul je de kleuren, vorm en grootte van je goddelijke vinger die de game beïnvloed mogen kiezen aan het begin. Je drukt dus meteen jouw stempel op de game. Tearaway staat gepland voor een release later dit jaar.

Boxshot Tearaway

Tearaway

Releasedatum:
22-11-2013
Genre:
Arcade
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    8482 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Dit zijn nou titels waarom ik graag Sony producten koop 😀

 2.    489 XP
  tigertijger's avatar

  edit sorry poging weet genoeg

 3.    531 XP
  monsternon's avatar

  @Flow: hopen dat het dan ook maar beter word. ik schijf dat bedricht

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  En dit wordt absoluut een aankoop bij release… 🙂 Wellicht zelfs nog wel een pre-order… Ik heb er nu al helemaal zin in… 😀

 5.    482 XP
  Flow's avatar

  @monsternon: Als we naar de PS2 en PS3 kijken en hopen dat Sony het niet zover laat komen als de PSP met de Vita dan heb ik goeie hoop voor een late start.

 6. Anoniem -   
  195.86.39..xxx's avatar

  @Flaming_Kaiser: die bedoel ik!

Bekijk hier nieuwe Tearaway: Unfolded screenshots – hoop nieuwe details vrijgegeven
Japanse Tearaway reclame is op zijn zachtst gezegd ‘bizar’
Tearaway krijgt prachtige cijfers – eind deze week verschijnt de demo
Review: Tearaway