Skyrim DLC voorzien van een Amerikaanse releasedatum


Recent bracht Bethesda ons het goede nieuws dat ze de DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim fatsoenlijk draaiende hadden gekregen op de PlayStation 3 en dat niets meer in de weg van een release stond. Destijds gaf Bethesda aan dat de content in februari zou gaan verschijnen en hoewel concrete releasedata nog ontbrak hebben ze daar nu meer duidelijkheid over verschaft.

De content is inmiddels door Sony Amerika gecertificeerd en aan de hand hiervan liet Bethesda weten wat we Dragonborn op 12 februari in de Amerikaanse PlayStation Store kunnen verwachten. Heartfire zal op 19 februari gaan verschijnen en als laatste verschijnt Dawnguard op 26 februari. Sony Europa is nog niet klaar met de certificering dus voor Europa zijn er nog geen concrete data bekend, maar dat zal niet lang meer mogen duren.

Wellicht dat de content ook in Europa rond dezelfde data zal gaan verschijnen. Zodra we meer horen lees je het hier.

Boxshot The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Releasedatum:
11-11-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:
Special: Onze eerste stappen in Skyrim met PlayStation VR
Gepubliceerd op 6 sep, 2017 om 18:00
Bethesda vraagt opnieuw €69,99 voor The Elder Scrolls V: Skyrim VR
Gepubliceerd op 16 jun, 2017 om 13:32
Savedata van Skyrim is niet over te zetten naar Skyrim Remastered
Gepubliceerd op 4 jul, 2016 om 11:23
Bethesda heeft twee enorme games in ontwikkeling
Gepubliceerd op 16 jun, 2016 om 13:15
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Dan koop ik em wel op de US store of zou da ni lukken als je de europese versie speelt?

 2. crew Management -    1881 XP
  Rastapopulos's avatar

  @Naam…: Durf ik niet te zeggen. Volgens mij is dat een beetje verschillend per game. Even op de BLES code letten (zijkant hoesje) is het beste om te doen denk ik. In de beschrijving van de content zal als het goed is in de PSStore staan voor welke BLES code de content geschikt is.

 3.    6 XP
  Solid_Snail's avatar

  Ik wacht wel tot de Goty editie aangekondigd wordt, want heb zo’n vermoeden dat er nog wel meer uitbreidingen aan komen, scheelt weer in de portefeuille. Plus dat er nog zat andere games die voorang van mij krijgen aan zitten te komen

 4.    18 XP
  donovan's avatar

  Ik vind zelf dat het gratis moet wezen zwaar lang moeten wachten ervoor

 5.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik ben gewoon zo dom geweest om de game weer te verkopen. Heb daar al spijt van vanaf het eerste moment. Deze game moet absoluut terug mijn collectie in.

  Hoewel het voor velen een doorn in het oog is, dat de DLC’s voor de PS3 er nog steeds niet zijn, kan ik er niet wakker van liggen. De game is groot genoeg om je weken zo niet maanden te vermaken. Maar goed, dan ben ik wel iemand die de gehele wereld wil verkennen, in elk hoekje en kiertje kijkt of er iets te vinden is.