Teaser site van Prey 2 telt af naar 1 maart

Het is al een ruime tijd stil rondom de eerst zo veelbelovende game Prey 2 van Bethesda. Er doken geruchten op dat de game geannuleerd zou zijn, maar Bethesda wilde hier geen commentaar op geven. Sindsdien heeft Bethesda nauwelijks iets losgelaten over de game, maar daar lijkt nu eindelijk verandering in te komen.

De uitgever heeft namelijk een teaser site geopend waarop een mysterieuze klok te zien is die aftelt naar 1 maart. Op het eerste gezicht lijkt het niet te gaan om Prey 2, maar in de broncode van de website vinden we sleutelwoorden als ‘Prey 2’ en ‘Bethesda Softworks’. Dit wijst er dus op dat de website inderdaad om Prey 2 draait.

Wat we precies kunnen verwachten op 1 maart is vooralsnog onduidelijk, maar laten we hopen dat het goed nieuws is en dat Prey 2 alsnog het daglicht mag zien.

Boxshot Prey 2

Prey 2

Releasedatum:
Geannuleerd
Genre:
Actie
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    2059 XP
  da_teamkilla's avatar

  oeee mysterieus.

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Wanneer een uitgever jaren van te voren al informatie geeft over een uit te geven game vind ik dat vaak jammer. Puur omdat er vaak net ff iets te veel wordt prijsgegeven waar het in de game om draait.

  Maar dit is dan wel de andere kant… Prey 2 zegt me werkelijk helemaal niets, ja het is een shooter, maar verder? En de info is zo summier dat het ook net niet genoeg nieuwsgierigheid oproept, dat het mij beweegt verder te zoeken naar info…

 3.    191 XP
  pronk's avatar

  in de code staat ook: tommy needs your help, hete het personage van deel 1 niet tommy?

Gameplay beelden van het geannuleerde Prey 2 opgedoken
Prey patch 1.02 is nu beschikbaar, verbetert onder andere de input latency
De geruchten omtrent E3-onthulling voor Prey 2 stapelen zich op
Volgens een nieuw gerucht gaat Bethesda Prey 2 op de E3 opnieuw onthullen