Free-to-play game Deathmatch Village aangekondigd voor de PS3 en PS Vita

Free-to-play games zijn er nog niet veel op de PlayStation 3, maar dat het in opkomst is mag duidelijk zijn. Op dit moment kun je terecht bij DC Universe Online en DUST 514. In de toekomst zal free-to-play alsmaar groter gaan worden en één van de aankomende free-to-play games voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita is de titel Deathmatch Village.

Deze game is een 3 versus 3 multiplayer titel, waarin je met een hoop wapens, items en skills elkaar te lijf gaat in interactieve arena’s. Tussen de gevechten door zul je in je eigen dorp kunnen bijkomen en je personages customizen, alsook je loadouts. Verder zul je verschillende gebouwen kunnen bezoeken. Veel meer als dat hebben we niet aan informatie en ook aan beelden ontbreekt het nog.

Wel kunnen we je nog vertellen dat de game via cross-play speelbaar is op de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Doordat de game sowieso gratis is zul je deze op beide platformen kunnen downloaden en vervolgens waar dan ook ter wereld spelen. Dit alles gaat vanzelfsprekend via het internet op een gemakkelijke wijze (cross-save optie), want je zult op de Vita kunnen verder spelen daar waar je op de PS3 gebleven bent en vice versa. Ook zul je op beide platformen dezelfde set Trophies krijgen die je kunt unlocken.

De game zal ergens in het tweede kwartaal van 2013 moeten gaan verschijnen.

Boxshot Deathmatch Village

Deathmatch Village

Releasedatum:
Niet Beschikbaar
Genre:
Actie
Uitgever:
Freeky Games
Ontwikkelaar:
Aanschouw het varken uit Deathmatch Village, in vol motion capture ornaat
Gepubliceerd op 25 feb, 2013 om 13:53
 1.    949 XP
  Timutz's avatar

  Nice, altijd leuk free to play 🙂

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Altijd leuk Free To Play, maar ik ben niet meer zo van de Fighters, komen er veel te veel van laatste tijd, liever nog een ander shooter, de PS Vita heeft nog niet zo veel goede shooters namelijk (de PS3 wel xD)

 3. Anoniem -   
  82.74.196..xxx's avatar

  Is er iemand bekend met dc universe online? Heb hem namelijk gedownload, alleen het installeren duurt zo lang. Er moet iets gedownload worden van ongeveer 16 gb, maar dat gaat zo traag.
  Iemand een idee waarom dat zo is??

 4.    531 XP
  monsternon's avatar

  Ik zie wel wat het word tot nu toe vind elk gratis spel op de vita niet echt goed. Allen jet pack ride of zo

 5.    488 XP
  tigertijger's avatar

  maar even afwachten 😛

 6.    2307 XP
  PBJ85's avatar

  Klinkt interessant

 7.    1957 XP
  klupido's avatar

  Hahaha ik ging kijken op YouTube voor misschien wat gameplay kreeg ik MW3 Team Deathmatch op de map Village xD godnondeju hahaha