Persona 4: Arena is alweer uitgesteld voor Europa


In Japan en ook Amerika is Persona 4: Arena al lang en breed uit en is zelfs alweer afgeprijsd, maar in Europa is de game nog nergens te bekennen. Gewoon importeren zeg je? Helaas is dit één van de weinige games die niet regiovrij is, dus dat heeft helaas weinig nut…

De game zou eigenlijk gelijktijdig met de Amerikaanse release op 31 augustus verschijnen, maar dit was om een erg vage reden niet haalbaar. De nieuwe release zou in het eerste kwartaal van 2013 zijn, maar ook dit blijkt niet haalbaar. De nieuwe verwachting is dat het tweede kwartaal wel reëel zou moeten zijn voor een release van Persona 4: Arena, dus laten we hopen dat deze ook kloppend is ditmaal…

“There are currently a number of issues surrounding development and subsequent release of Persona 4 Arena in Europe,”

“As we are not directly involved in the development process for P4A, these are elements which are beyond our control. We are however, doing everything we can to help resolve this, so that we can get the game into stores and, crucially, into your hands as quickly as possible.”

Momenteel is de PS3 versie van de game al voorhanden, maar de Xbox 360 versie laat nog even op zich wachten en pas zodra deze beschikbaar is zal men stappen ondernemen om de game uit te brengen in Europa, zodat het gelijktijdig is. Wanneer er meer informatie beschikbaar is zullen ze dit melden via social media zodat het nieuws zich snel verspreiden kan.

De meest optimistische voorspelling is dat we tot de release van Persona 4: Golden voor de PlayStation Vita zonder concreet nieuws zitten, maar wees niet getreurd als dit langer uitvalt. Omdat we zo lang moeten wachten op de release, zullen we daar wel ‘something nice’ voor terug krijgen, maar wat dit precies is houden ze nog even geheim.

Boxshot Persona 4: Arena

Persona 4: Arena

Releasedatum:
03-05-2013
Genre:
Vechten
Uitgever:
Zen United
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Aah het 2e kwartaal even kijken in me game agenda. Mooi ik heb hier maar 1 game staan.

  Online zal het toch wel dood zijn 🙁 Niet dat ik kan winnen van die speedy Japanners , ik heb nog steeds een blazblue trama 😛

 2.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Pffffff, waar gaat dit over? Ze hoeven alleen de game van NTSC naar PAL te converten.. Ik mag wel hopen dat de EU versie van deze game iets extra’s meekrijgt, want dit slaat nergens op.

 3. crew Redacteur -    2279 XP
  Sensu's avatar

  @Aeristalo: Ik wist dat die reactie zou komen. Ze gaven wel aan dat er ‘something nice’ bij zou gaan komen voor ons, zoals ook in het bericht staat, maar wat dat is willen ze niet zeggen.

 4.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  @Sensu:

  Mijn excuses. 🙂
  Ik moest eventjes mijn frustraties kwijtraken hierover. haha
  Ben wel benieuwd wat wij krijgen dan. :O

 5.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Dahm… weer uitgesteld. GRMBL… daar baal ik echt wel van.

Zondag Budgetdag – Games – 15 September
Review: Persona 4: Arena
Persona 4 Arena Limited Edition vanaf mei in de winkels
Persona 4 Arena krijgt een Europese releasedatum toegewezen